ChatGPT с нова функция, която повишава сигурността на акаунтаchatgpt security

ChatGPT обявява новата си функция, която повишава сигурността на акаунта: Многофакторното удостоверяване е тук!

OpenAI въведе функция за двуфакторно удостоверяване, за да подобри сигурността на акаунта в ChatGPT. И така, как работи тази функция? Ето подробностите! ChatGPT е на дневен ред с различни проблеми от известно време. Има различни проблеми, от делото с Илон Мъск до неочаквани отговори на потребителите.

OpenAI предприе нова стъпка, за да превърне ChatGPT в по-безопасно и по-лично пространство за потребителите. Базираният на изкуствен интелект чат бот вече предлага функция за проверка в две стъпки.

Нова функция пристигна в ChatGPT

Вчера OpenAI публикува съобщение от своя X акаунт. Споделяйки новата си функция в платформата за социални медии, компанията заяви, че функцията за многофакторно удостоверяване вече е достъпна в ChatGPT.

Как да изтриете всичките си данни от ChatGPT?

Предприемайки важна стъпка за сигурността, компанията повишава значително сигурността на акаунта благодарение на тази функция. Подробностите за тази функция са обяснени по следния начин:

„Многофакторното удостоверяване е многоетапен процес на влизане в акаунт, който изисква потребителите да въведат повече информация, отколкото просто парола. Например потребителите може да бъдат помолени да въведат код, изпратен на техния имейл адрес в допълнение към тяхната парола, да отговорят на таен въпрос или да сканират своя пръстов отпечатък. „Вторият метод за удостоверяване може да помогне за предотвратяване на неоторизиран достъп до акаунта, ако паролата на системата е компрометирана.“

Подобни публикации

  1. Microsoft издига Windows Photos на друго ниво с изкуствен интелект!
  2. Изкуствен интелект идва в Youtube!
  3. Gemini идва в друга услуга на Google: Как ще се използва?
  4. Друга нова функция за изкуствен интелект от Google
  5. Функции за визуално редактиране с изкуствен интелект в WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.