Как да коригирам проблема със споделянето на снимки в Instagram?instagram sigurnost

Някои от потребителите понякога могат да срещнат грешка при споделяне на снимки в Instagram. И така, как да коригирате проблема със споделянето на снимки в Instagram?

Хиляди и дори стотици хиляди снимки се споделят всеки ден в базираната на снимки платформа за социални медии Instagram. Понякога потребителите могат да срещнат грешка при споделяне на снимки в Instagram и в резултат на това процесът на споделяне на снимки не може да бъде извършен. И така, как да поправите проблема със споделянето на снимки в Instagram ?

Как да коригирам проблема със споделянето на снимки в Instagram?

 • Рестартирайте телефона си
 • Намалете размера на файла
 • Проверете вашата интернет връзка
 • Изчистете кеша на Instagram
 • Деактивирайте функцията за пестене на данни

Може да срещнете проблем, когато се опитате да споделите снимки чрез приложението Instagram. Проблемът със споделянето на снимки може да бъде причинен от много причини. В тази статия сме събрали методите, които можете да приложите за проблем със споделяне на снимки в Instagram. Ето какво може да се направи, за да се коригира проблемът със споделянето на снимки в Instagram !

1. Рестартирайте телефона си

Като рестартирате смартфона, можете да разрешите много от проблемите, които срещате.Ако не можете да споделяте снимки чрез акаунта си в Instagram, можете да опитате да рестартирате смартфона си. След като рестартирате смартфона си, опитайте отново да споделите снимки чрез акаунта си в Instagram.

2. Намалете размера на файла

Може да срещнете грешка, когато се опитате да споделите снимка с висока разделителна способност, която сте направили със смартфон чрез вашия акаунт в Instagram. Тъй като Instagram има ограничение за размера на файла. Поради това може да срещнете такава грешка, когато се опитвате да споделите снимки в 4K и Ultra HD резолюция. Понякога може да отнеме известно време, докато снимката се зареди поради високата разделителна способност. За да разрешите този проблем, просто намалете размера на файла на снимката. Можете да направите това с приложение на трета страна на вашия смартфон.

Прочети Още: Историческо решение от Китай: Компаниите ще бъдат затворени за чуждестранни инвестиции

3. Проверете вашата интернет връзка

Възможно е връзката ви с интернет да е лоша или устройството ви да не е свързано с интернет, докато се опитвате да споделяте снимки чрез акаунта си в Instagram. Поради тази причина трябва да проверите вашия интернет. Ако вашето устройство е свързано към Wi-Fi, можете да го изпробвате през мобилни данни. След като проверите интернет връзката си, опитайте отново да споделите снимки от акаунта си в Instagram.

4. Изчистете кеша на Instagram

Ако срещнете грешка, когато искате да споделите снимки от акаунта си в Instagram, можете да опитате да изчистите кеша на приложението Instagram. Можете да решите проблема, пред който сте изправени, като изчистите кеша на Instagrarm. Можете да изчистите кеша на приложението Instagram чрез страницата с настройки на вашия смартфон.

5. Деактивирайте функцията за пестене на данни

Функцията за спестяване на данни в Instagram ограничава използването на данни на устройства с включени мобилни данни. Поради тази причина трябва да изключите режима за запазване на данни на приложението. Можете да следвате стъпките по-долу, за да извършите тази операция.

 1. Първо отворете приложението Instagram, инсталирано на вашия смартфон.
 2. След това отворете страницата на вашия профил и след това докоснете иконата на три хоризонтални линии в горния десен ъгъл.
 3. След това ще се отвори прозорец. Докоснете менюто Настройки  в изскачащия прозорец . 
 4. Докоснете менюто Акаунт  и след това докоснете Използване на клетъчни данни .
 5.  Ако функцията за пестене на данни е активирана, деактивирайте я на страницата, която се отваря.

Подобни публикации

 1. Как да блокирам нежелани канали в YouTube?
 2. Как да сканирам QR код на WeChat?
 3. Видеоклиповете на Instagram Reels вече могат да се изтеглят!
 4. Как да изтегля Opera VPN Mobile? Как да направите настройки?
 5. Забравих паролата си за iCloud, Как да възстановя iCloud акаунт?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.