Как да отварим и да редактираме PSD файлове без Photoshop?kak da otvorim psd failove

Най-добрите начини за отваряне и редактиране на PSD файлове без Photoshop

Подготвили сме списък за тези, които са любопитни за отговора на въпроса кои са услугите, които ви позволяват да отваряте PSD файлове без нужда от Photoshop.

Как да отваряте PSD файлове без популярната услуга за редактиране на снимки Photoshop?

В тази статия сме събрали успешни услуги, които ви позволяват да отворите PSD файл без необходимост от Photoshop.

Файловото разширение по подразбиране на Photoshop е PSD. Докато проектирате визуално изображение във Photoshop, когато имате друга работа, можете да запазите работата като PSD и да продължите работата си от мястото, където сте спрели по-късно.

Въпреки че PSD е файловото разширение по подразбиране на Photoshop, можете да отваряте и дори да редактирате PSD файлове чрез различни инструменти. В тази статия обяснихме как да отваряте PSD файлове без Photoshop.

Методи за отваряне на PSD файлове без Photoshop

 • Google Drive
 • Photopea
 • Artweaver
 • Art Master
 • GIMP
 • CorelDraw
 • PSD Viewer
 • Paint.Net
 • IrfanView

По-горе са услугите, които позволяват процеса на отваряне на PSD файлове. Можете да разгледате подробностите за услугите в списъка по-долу. Можете също така да разгледате списъка с най-добрите едноцелеви приложения за редактиране на снимки , които ви позволяват лесно да извършвате различни операции върху изображения.

Google Диск
Google Drive е хубава и лесна опция, когато искате да видите изображението, съдържащо се в PSD файла. Първо отворете Google Drive и след това качете PSD файла във вашия Google Drive. Веднага след като качването приключи, щракнете с десния бутон върху изображението и изберете „Преглед“ от изскачащия прозорец.

Можете да преглеждате PSD файлове в популярната услуга за съхранение в облак Google Drive, като следвате тези стъпки. Google Drive не ви позволява да преглеждате слоеве от PSD файлове.

Фотограх
Photopea е отличен онлайн уебсайт за отваряне на PSD файлове. Можете да отваряте PSD файлове от Photopea директно от вашия компютър или чрез URL адрес. Photopea, който също позволява персонализиране, може да се използва на много езици, включително турски.

Photopea ви позволява да видите всички слоеве на PSD файл. Освен това можете да редактирате PSD. Тъй като Photopea е онлайн инструмент, той е лесно достъпен и използваем през всяка платформа.

Тъкач на изкуство
Artweaver е чудесен инструмент за лесно отваряне на PSD файлове. В Artweaver можете лесно да преглеждате слоеве, да създавате нов слой и да правите основни промени в изображението. Безплатната версия на Artweaver има филтри като замъгляване, изкривяване, изостряне и други необходими филтри.

Можете да правите корекции като увеличаване на нюанса/наситеността и нивата на яркост на изображението. И можете да запазите PSD файл като JPEG, TARGA, bitmap, tiff и GIF. Artweaver, който има малък размер на файла, има удобен за потребителя интерфейс.

Майстор на изкуството
Art Master е проста програма за преглед на изображения, която може да отваря множество файлови формати, включително PSD. Можете да плъзнете и пуснете файлове в потребителския интерфейс на Art Master, за да качите изображението.

Успешната услуга Art Master може не само да отваря множество формати като PSD, JPEG, PNG, TIFF и BMP, но и да конвертира вашите PSD файлове в други формати като JPEG и PNG. Трябва да се отбележи, че Art Master, който е наличен само на платформата MacOS, не поддържа слоеве.

GIMP
GIMP е най-близката алтернатива с отворен код на Photoshop. GIMP е доста подобен на Photoshop по отношение на оформлението. С GIMP можете не само да отваряте PSD файл, но и да правите различни основни редакции. GIMP е десктоп програма за различни платформи, достъпна за Windows, MacOS и Linux.

Corel Draw
Можете лесно да отваряте файлове с разширение PSD чрез CorelDraw, който постигна голям успех, като поддържа популярността си от години. За да направите това, всичко, което трябва да направите, е да щракнете с десния бутон върху файла, който искате да отворите и след това да изберете програмата CorelDraw.

PSD Viewer
PSD Viewer е онлайн инструмент, който ви позволява да отваряте PSD файлове. За да отворите PSD файлове с помощта на много лесната за използване услуга, просто натиснете бутона „Избор на файл“ и изберете файла. В допълнение към PSD, трябва да се отбележи, че размерът на файла за качване е ограничен до 20 MB в услугата, която също поддържа разширения като RAF, CRW, TGA.

Paint.Net
Сред услугите, които ви позволяват да отваряте PSD файлове, е Paint.Net. В услугата за редактиране на снимки, която е много популярна по света, има различни инструменти. Програмата, която включва поддръжка на плъгини, има успешен потребителски интерфейс.

Разгледай Още: Китайски студенти са изобретили “ наметало невидимка „

В тази статия сме изброили услугите, които позволяват отваряне на PSD файлове без Photoshop. И така, коя според вас е най-успешната услуга? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Как да намерите изгубен молив на Apple?
 2. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?
 3. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
 4. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
 5. Как се прави скрийншот на лаптоп?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.