Как да създадете блог по най-лесния начин на Tumblr?

Ако искате да отворите блог и искате това да се случи бързо и просто, Tumblr е първата спирка за това. Споделянето на съдържание по целия свят, среща с хиляди хора и много повече може да се извърши напълно безплатно.

За да създадете блог по най-простия начин в Tumblr , в тази статия сме подготвили ръководство с прости стъпки.

Какво е Tumblr?

Tumblr получава името си от Tumblelog . Това е тип блог, който се фокусира върху кратки публикации, обикновено създадени чрез медии като аудио, изображение и цитат.

Двама млади американци, Дейвид Карп и Марко Армент , разбраха, че Tumblelogs набират популярност и пуснаха Tumblr , платформа, която позволява на потребителите да създават блогове безплатно през 2007 г. и решиха да се възползват от тази огромна инвестиция. Само за две седмици в Tumblr имаше 75 000 потребители.

Терминът Tumblelog сега напълно изчезна. Tumblr се самоопределя като блог услуга в наши дни и има над 465 милиона блога.

Потребителите могат да създават свои собствени блогове, за да споделят какво искат със света. Освен това те могат да следят хора, да споделят публикации, като и да преглеждат публикации във емисия.

Вероятно сте виждали блог, създаден с Tumblr преди. Дори Тейлър Суифт използва Tumblr!

Как да създадете Tumblr акаунт?

Едно от най-хубавите неща за Tumblr е, че всеки над 13-годишна възраст може да се регистрира и създава множество блогове. Регистрацията в Tumblr е проста. Не изисква никакви технически познания. Можете да се захванете за работа след няколко минути. Искате доказателство? Хайде, да направим едно!

Първо отидете на началната страница на Tumblr . Натиснете бутона „Старт“. Въведете своя имейл адрес, парола, потребителско име (вашето потребителско име ще се появи като username.tumblr.com.) И кликнете върху бутона „Регистрация“. Въведете на колко години сте.

Тук трябва да споменем, че функцията „Безопасен режим“, която Tumblr прилага за целите на сигурността, се включва автоматично и не може да бъде изключена до 18-годишна възраст. Tumblr не приема възрастта ви въз основа на вашата дата на раждане. Можете да се считате за под 18 години, дори и да сте навършили възрастта си. Да не забравяме, че Tumblr отказва заявки за членство за потребители на възраст под 13 години.

Как да отворя блог на Tumblr?

След като въведете възрастта си в полето, потвърдете, че сте прочели условията за обслужване и натиснете бутона „Напред“. Тогава може да се наложи проверка, за да се докаже, че не сте робот. След проверка ще бъдете помолени да изберете пет или повече теми, които представляват интерес. След като определите интересите си, ще бъдете насочени към таблото за управление на Tumblr . Можете да търсите с полето за търсене в горната част на контролния панел и да получите достъп до много полета, като например входящата ви поща и настройките. Чувствайте се свободни да изследвате.

Ще видите, че акциите се основават на вашите интереси. Ако искате публикациите на тези блогове да се показват за постоянно на началната ви страница, следвайте тези блогове. Tumblr може да ви даде няколко съвета, за да насочите новите потребители на регистрация. Обмислете ги.

Подобни публикации

  1. Как да намерите песни които за първи път чувате?
  2. Как тайно да гледате и изтегляте истории в Instagram?
  3. Как да изтрия историята на гледане на Netflix?
  4. Как да отворя на живо в Tiktok?
  5. Как да изтеглите Windows 10 ISO файл?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.