Как да си направим телефона като айфон?android iphone

Приложението което превръща от Android към iPhone

Приложението от Android към iPhone е изтеглено 50 милиона пъти.Приложение в Google Play Store предлага изживяване с iOS на телефон с Android. Стартирането на iOS 16 вече надхвърли 50 милиона изтегляния.

Как да направите iPhone от Андроид?

Android Launcher, издаден от LuuTinh Developer, променя телефона ви на тема за iOS 16. Приложението, където можете да имате почти перфектно изживяване с iPhone, е изтеглено от повече от 50 милиона потребители и е сред най-добрите тематични приложения с резултат 4,8 в Google Play Store.

Прочети Още: Какво представлява Forstalk, как да го използваме и безопасно ли е?

Приложението не само променя темата на началния екран. Приложението, наречено Launcher iOS 16 , което променя всички детайли от менютата до имената на телефонните приложения в съответствие с iOS 16 , е обичано от милиони хора с обновените си версии всяка година в продължение на три години.

Преминаване от Android към iPhone

android iphone

Опит с iOS 16 на Android

Използвайки много по-сложна и подробна тема в сравнение със своите колеги, Launcher iOS 16 пренася уникалните дизайнерски характеристики на iPhone на телефони с Android. След като приложението бъде инсталирано, стартовият екран на телефона се заменя с темата за iOS 16. Освен това, докато сърфирате в менюто, стават достъпни функцията Force Touch , режимът на разклащане , уиджети в стил iOS , които виждаме на iPhone.Освен това иконите на приложения като съобщения, бележки, камера се заменят с иконите, използвани в iOS.

Възползвайки се от широките възможности за персонализиране на Android, приложението има за цел да предостави на потребителите пълно изживяване с iOS 16 на техните телефони с Android. Launch iOS 16 поддържа функции, които не са дори на iPhone, като потребителите могат да прецизират анимациите на началния екран и да наименуват приложения.

Подобни публикации

  1. Как да намерите изгубен молив на Apple?
  2. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?
  3. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
  4. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
  5. Как се прави скрийншот на лаптоп?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.