Как да инсталирате игра с Daemon Tools?daemon tools

Daemon Tools е една от програмите, които можете да използвате за инсталиране на виртуални CD файлове на компютъра.

Както знаете, програмата Daemon Tools Lite е една от програмите, които можете да използвате за лесно инсталиране на виртуални CD файлове на компютъра. Един от плюсовете на приложението е, че е напълно безплатно . Разбира се, въпреки че е много по-правилно да закупите лицензирана игра за игра, която искате да играете, може да получавате и виртуални CD файлове с игри от време на време. Записването на тези игри на CD или DVD, за да ги инсталирате, отнема много време и е непрактично. Така че е много по-разумно да използвате Daemon Tools за тази цел.

Но понякога може да срещнете проблеми, докато използвате Daemon Tools. Или може да не знаете как е настроен. Ето защо днес сме подготвили за вас илюстрирано ръководство за потребителя.

Какво е Daemon Tools?

Daemon Tools, с прости думи, всъщност може да се нарече измама на вашия компютър. Човек взема оригиналната версия на всяка игра и я разбива. След това разделя играта на части и я превръща в .iso разширение. След като тази игра бъде качена в интернет, друг човек може да изтегли тази игра и да я инсталира на своя компютър чрез Daemon Tools. Направено по този начин, можете да се преструвате, че поставяте CD/DVD в компютъра, без да поставяте CD/DVD в компютъра.

Прочети Още: Как да скрия акаунта в Instagram?

Как да инсталирате игра с Daemon Tools?

 • След като отворите програмата Daemon Tools Lite , първото нещо, което трябва да направите, е да натиснете клавиша  ( + ) .
 • След това намерете виртуалния CD файл на играта, която искате да инсталирате , и щракнете върху бутона Open или Open .
 • След това трябва да видите прикачения файл.
 • След тази стъпка, ако виртуалното устройство не е отворено, трябва да добавите виртуално устройство. След като го добавите, можете да видите виртуалното устройство.
 • След това трябва да щракнете с десния бутон върху файла на играта и да изберете място .
 • Когато поставите файла, можете да видите, че файлът е добавен към виртуалното устройство. Веднага след като го добавите , той ви дава  опция в горния десен ъгъл , казваща „Докоснете, за да изберете какво ще се случи с този диск“   или „Изберете какво да правите  с този диск“.
 • Когато кликнете върху „Изберете какво да правите с този диск“ в горния десен ъгъл, пред вас се отваря папка.
 • На този етап можете да започнете инсталацията, като щракнете двукратно върху файла . Ако инсталацията не започне , трябва да щракнете с десния бутон върху файла и да щракнете върху бутона  ‘Open’ или ‘Open’.
 • След като отворите, трябва да намерите инсталационния файл на играта в отворената папка. Можете да го намерите и щракнете двукратно върху него, за да започнете инсталацията.
 • След този етап можете да инсталирате играта си, като следвате стъпките за инсталиране на играта както обикновено . Ако имате някакви въпроси относно инсталирането на играта с Daemon Tools, можете да ни уведомите в секцията за коментари.

Подобни публикации

 1. Как да увеличите FPS на Roblox?
 2. Как да играете компютърни игри на iPhone или iPad?
 3. Как да промените паролата на Valorant?
 4. Как да решим проблема с пинга в Valorant?
 5. PlayStation 5 Vertical Внимание: Открит е фатален бъг!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.