Как да инсталирате игра с Daemon Tools?daemon tools

Daemon Tools е една от програмите, които можете да използвате за инсталиране на виртуални CD файлове на компютъра.

Както знаете, програмата Daemon Tools Lite е една от програмите, които можете да използвате за лесно инсталиране на виртуални CD файлове на компютъра. Един от плюсовете на приложението е, че е напълно безплатно . Разбира се, въпреки че е много по-правилно да закупите лицензирана игра за игра, която искате да играете, може да получавате и виртуални CD файлове с игри от време на време. Записването на тези игри на CD или DVD, за да ги инсталирате, отнема много време и е непрактично. Така че е много по-разумно да използвате Daemon Tools за тази цел.

Но понякога може да срещнете проблеми, докато използвате Daemon Tools. Или може да не знаете как е настроен. Ето защо днес сме подготвили за вас илюстрирано ръководство за потребителя.

Какво е Daemon Tools?

Daemon Tools, с прости думи, всъщност може да се нарече измама на вашия компютър. Човек взема оригиналната версия на всяка игра и я разбива. След това разделя играта на части и я превръща в .iso разширение. След като тази игра бъде качена в интернет, друг човек може да изтегли тази игра и да я инсталира на своя компютър чрез Daemon Tools. Направено по този начин, можете да се преструвате, че поставяте CD/DVD в компютъра, без да поставяте CD/DVD в компютъра.

Прочети Още: Как да скрия акаунта в Instagram?

Как да инсталирате игра с Daemon Tools?

 • След като отворите програмата Daemon Tools Lite , първото нещо, което трябва да направите, е да натиснете клавиша  ( + ) .
 • След това намерете виртуалния CD файл на играта, която искате да инсталирате , и щракнете върху бутона Open или Open .
 • След това трябва да видите прикачения файл.
 • След тази стъпка, ако виртуалното устройство не е отворено, трябва да добавите виртуално устройство. След като го добавите, можете да видите виртуалното устройство.
 • След това трябва да щракнете с десния бутон върху файла на играта и да изберете място .
 • Когато поставите файла, можете да видите, че файлът е добавен към виртуалното устройство. Веднага след като го добавите , той ви дава  опция в горния десен ъгъл , казваща „Докоснете, за да изберете какво ще се случи с този диск“   или „Изберете какво да правите  с този диск“.
 • Когато кликнете върху „Изберете какво да правите с този диск“ в горния десен ъгъл, пред вас се отваря папка.
 • На този етап можете да започнете инсталацията, като щракнете двукратно върху файла . Ако инсталацията не започне , трябва да щракнете с десния бутон върху файла и да щракнете върху бутона  ‘Open’ или ‘Open’.
 • След като отворите, трябва да намерите инсталационния файл на играта в отворената папка. Можете да го намерите и щракнете двукратно върху него, за да започнете инсталацията.
 • След този етап можете да инсталирате играта си, като следвате стъпките за инсталиране на играта както обикновено . Ако имате някакви въпроси относно инсталирането на играта с Daemon Tools, можете да ни уведомите в секцията за коментари.

Подобни публикации

 1. Кога ще бъде пусната Assassin’s Creed Hexe?
 2. Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!
 3. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077
 4. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!
 5. Нови опции за абонамент идват в Ubisoft+!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.