Как да тествам скоростта на интернет от смартфони?kak da testvame skorostta na internet ot smartfon

Как да тествам скоростта на интернет от смартфони?

С развитието на технологиите стана възможно да се тества скоростта на интернет от смартфон. И така, какви стъпки трябва да следвам за този процес?

Има различни приложения, които ви позволяват да тествате скоростта на интернет от вашия смартфон. Благодарение на тези приложения е възможно лесно да научите скоростта на интернет, като направите само няколко стъпки. В статията, която подготвихме, сме изброили най-успешните услуги в областта.

Интернет е незаменима функция за всеки потребител със смартфон. Естествено искаме да използваме по-бърз интернет. При избора на оператор повечето телефонни оператори твърдят, че са много добри в скоростта, но ние не можем да разберем реалността на тази скорост, без да я измерим.

Можем да се свържем с интернет по два начина, с помощта на мобилни данни и безжичен модем (Wi-Fi) през смартфони. Можем лесно да извършим теста за скорост, който искаме в тези два типа връзка.

Приложения за тестване на скоростта на интернет от смартфон

 • Meteor Speed Test
 • Speedtest by Ookla
 • FAST Speed Test
 • SpeedTest Master
 • Speed Test SpeedSmart
 • Internet Speed Test (V-Speed)

По-горе са услугите, които ви позволяват да измервате скоростта на интернет от вашето мобилно устройство. Можете да намерите подробности за услугите в списъка по-долу. Ако скоростта на вашия интернет е ниска , можете да увеличите скоростта, благодарение на методите за увеличаване на скоростта на интернет на телефона.

Тест за скорост на метеор – Meteor Speed Test

Meteor Speed ​​​​Test от OpenSignal е много лесен за използване. Можете да получите достъп до скоростта на изтегляне, скоростта на качване и времето за ping в приложението, което показва каква е скоростта на вашия интернет с прости и ясни думи. Приложението, което има повече от 5 милиона изтегляния, също ви позволява да споделяте резултати за скорост.

Speedtest от Ookla

Speedtest от Ookla, който има огромна популярност по целия свят и продължава тази популярност от години, има версии за Android, iOS, Windows, Mac, както и поддръжка на плъгини. В приложението има и VPN, където можете лесно да видите информация за времето за ping, скоростта на изтегляне и скоростта на качване.

БЪРЗ тест за скорост – FAST Speed Test

Когато отворите приложението FAST, което е много лесно за използване, тестът за скорост се извършва без да е необходимо да натискате бутон. FAST, който има прост интерфейс, има приложение за Android и iOS, както и уеб версия.

SpeedTest Master

SpeedTest Master ви позволява да измервате скоростта на интернет на устройства с Android и iOS. В допълнение към скоростта на изтегляне, приложението включва и тест за сила на сигнала, където можете да научите скоростта на качване и времето за ping. Можете също така да видите тестовете, които сте извършили преди в услугата.

Speedtest SpeedSmart

Друго приложение, което можете да използвате за анализ на скоростта на интернет, е SpeedSmart. В приложението, което ви позволява да научите качеството на интернет с едно докосване, имате възможност да видите резултатите от вашите предишни тестове с техните дати.

Тест за скорост на интернет (V-Speed) – Internet Speed ​​​​Test (V-Speed)

Приложението Internet Speed ​​​​Test (V-Speed) , което привлича вниманието с над 10 милиона изтегляния, има модерен интерфейс. В услугата има много опции за конфигуриране, което ви позволява лесно да получите достъп до информация като скорост на изтегляне и скорост на качване. Можете също да споделяте резултатите от теста чрез социалните медии.

В тази статия сме събрали различни услуги, които ви позволяват да научите скоростта на интернет на вашето мобилно устройство. Като използвате една от услугите в списъка, можете да завършите процеса по практичен начин.

Освен това, ако се чудите как да използвате икономично пакета за мобилен интернет, можете да прегледате нашата статия, наречена начини за икономично използване на пакета за мобилен интернет .

Подобни публикации

 1. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!
 2. WhatsApp функция която ще се срещне с превод на живо
 3. Spotify функция която ще позволи да оставите коментар на подкастите!
 4. Функция за редактиране на снимки в Whatsapp
 5. Голяма стъпка за сигурността на потребителите на WhatsApp: Синя значка идва!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.