Как да създадете реклами в Instagram Reals?kak da sazdam Instagram Reels

Как да създадете реклами в Instagram Reals?

Как да създадете реклама в Instagram Reels, която първо беше изпробвана в Австрия, Германия, Бразилия и Индия, а след това стана популярна в целия свят? Ето подробностите!

Instagram Reals реклама ; Той играе важна роля за достигане до повече хора за производители на съдържание и марки. Създаването на реклами в Instagram Reels, което беше изпробвано в страни като Австрия, Индия, Германия и Бразилия през април 2021 г., след което беше пуснато в световен мащаб през юни. Това е един от най-ефективните методи за достигане до хора, които не ви следват в Instagram.

Какво е реклама в Instagram Reals?

Reels, който е сред рекламните формати на Instagram, са кратки видеоклипове, състоящи се от специални ефекти и звуци. Видеоклиповете могат да бъдат създадени чрез заснемане на нови видеоклипове или колажи, създадени от съществуващи видеоклипове.

Това е един от ефективните методи, използвани за повишаване на познаваемостта на марката. Видеоклиповете Reels могат да бъдат направени по-привлекателни, като се използват звуци от вашата библиотека или устройство в Instagram. Можем да кажем, че това е много ефективен инструмент за представяне на марки и бизнеси.

Рекламите с барабани имат много различни функции от обикновените барабани по отношение на тяхното предназначение. Процес на създаване на реклама в Instagram Reals ; направено от настолен компютър с Facebook Ads Manager. Това са видеоклипове, създадени с дължина 30 секунди. Instagram Reals реклами; Може да се разглежда много лесно в барабани, истории, секции за изследване и поток. „Етикет за сътрудничество“ и т.н. за марки и създатели на съдържание за монетизиране. Разработени са много функции.

Създаване на реклами в Instagram Reals

Следните стъпки трябва да се следват за рекламиране на Instagram Reals ;

 • Първо отидете в областта Facebook Ads Manager и изберете опцията „+Създаване“.
 • В следващата стъпка определете целта на рекламата, която искате да създадете. Ще ви бъдат представени следните опции за избор; „Информираност“, „Трафик“, „Ангажираност“
 • След създаване на рекламата в системата трябва да се въведе информация за „Бюджет и план“, „Публикация“, „Кампания“, „Оптимизация“ и „Целева аудитория“.
  „Автоматични рекламни пространства“ трябва да се избере пред опцията „Рекламни пространства“. Ако изберете само секцията „Ръчни рекламни пространства“; Помислете дали да изберете едно или повече рекламни пространства в Instagram от областите „Story“, „Store“, „Feed“, „Discover“, „Reels“.
 • Поставете адреса на уебсайта на видеоклипа на Instagram Reels в секцията за рекламни послания. Адресът на уебсайта може да бъде поставен след избора на целта за информираност; Необходимо е да стигнете до полето на уебсайта (URL). За целта трябва да има отметка в полето с опцията „Добавяне на адрес за пренасочване“.
 • За да получите достъп до URL частта от видеоклипа на Instagram Reels, щракнете върху адреса „instagram.com“ в интернет браузъра на компютъра.
 • След това в профила на сайта се избира „Макари“.
 • URL адресът се поставя над полето „Адрес на уебсайт (URL)“ в Ads Manager.
 • В последната стъпка се избира „Призив към действие“ и се създават реклами.

„Как да създадете реклама в Instagram Reals?“ Подготвили сме подробно ръководство по темата. В допълнение към тази статия, Как да създадете реклами в публикации в Instagram? Също така ви препоръчваме да прочетете нашата статия, озаглавена.

Подобни публикации

 1. Как да добавите видео към PowerPoint?
 2. Как да промените потребителското име и името на TikTok?
 3. Как да използвате FaceTime на телефони с Android?
 4. Как да промените акаунта в Discord?
 5. Какво е SoundCloud? Как работи?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.