Как да създадете реклами в Instagram Reals?kak da sazdam Instagram Reels

Как да създадете реклами в Instagram Reals?

Как да създадете реклама в Instagram Reels, която първо беше изпробвана в Австрия, Германия, Бразилия и Индия, а след това стана популярна в целия свят? Ето подробностите!

Instagram Reals реклама ; Той играе важна роля за достигане до повече хора за производители на съдържание и марки. Създаването на реклами в Instagram Reels, което беше изпробвано в страни като Австрия, Индия, Германия и Бразилия през април 2021 г., след което беше пуснато в световен мащаб през юни. Това е един от най-ефективните методи за достигане до хора, които не ви следват в Instagram.

Какво е реклама в Instagram Reals?

Reels, който е сред рекламните формати на Instagram, са кратки видеоклипове, състоящи се от специални ефекти и звуци. Видеоклиповете могат да бъдат създадени чрез заснемане на нови видеоклипове или колажи, създадени от съществуващи видеоклипове.

Това е един от ефективните методи, използвани за повишаване на познаваемостта на марката. Видеоклиповете Reels могат да бъдат направени по-привлекателни, като се използват звуци от вашата библиотека или устройство в Instagram. Можем да кажем, че това е много ефективен инструмент за представяне на марки и бизнеси.

Рекламите с барабани имат много различни функции от обикновените барабани по отношение на тяхното предназначение. Процес на създаване на реклама в Instagram Reals ; направено от настолен компютър с Facebook Ads Manager. Това са видеоклипове, създадени с дължина 30 секунди. Instagram Reals реклами; Може да се разглежда много лесно в барабани, истории, секции за изследване и поток. „Етикет за сътрудничество“ и т.н. за марки и създатели на съдържание за монетизиране. Разработени са много функции.

Създаване на реклами в Instagram Reals

Следните стъпки трябва да се следват за рекламиране на Instagram Reals ;

 • Първо отидете в областта Facebook Ads Manager и изберете опцията „+Създаване“.
 • В следващата стъпка определете целта на рекламата, която искате да създадете. Ще ви бъдат представени следните опции за избор; „Информираност“, „Трафик“, „Ангажираност“
 • След създаване на рекламата в системата трябва да се въведе информация за „Бюджет и план“, „Публикация“, „Кампания“, „Оптимизация“ и „Целева аудитория“.
  „Автоматични рекламни пространства“ трябва да се избере пред опцията „Рекламни пространства“. Ако изберете само секцията „Ръчни рекламни пространства“; Помислете дали да изберете едно или повече рекламни пространства в Instagram от областите „Story“, „Store“, „Feed“, „Discover“, „Reels“.
 • Поставете адреса на уебсайта на видеоклипа на Instagram Reels в секцията за рекламни послания. Адресът на уебсайта може да бъде поставен след избора на целта за информираност; Необходимо е да стигнете до полето на уебсайта (URL). За целта трябва да има отметка в полето с опцията „Добавяне на адрес за пренасочване“.
 • За да получите достъп до URL частта от видеоклипа на Instagram Reels, щракнете върху адреса „instagram.com“ в интернет браузъра на компютъра.
 • След това в профила на сайта се избира „Макари“.
 • URL адресът се поставя над полето „Адрес на уебсайт (URL)“ в Ads Manager.
 • В последната стъпка се избира „Призив към действие“ и се създават реклами.

„Как да създадете реклама в Instagram Reals?“ Подготвили сме подробно ръководство по темата. В допълнение към тази статия, Как да създадете реклами в публикации в Instagram? Също така ви препоръчваме да прочетете нашата статия, озаглавена.

Подобни публикации

 1. Как да намерите изгубен молив на Apple?
 2. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?
 3. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
 4. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
 5. Как се прави скрийншот на лаптоп?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.