Как да увеличите PUBG FPS?pubg uvelichavane na fps

Как да увеличите PUBG FPS?

Подготвили сме ръководство за играчи, които се интересуват от методите за увеличаване на FPS в PUBG. Методите в ръководството, което подготвихме, могат да помогнат за увеличаване на стойността на FPS.

Какви са методите за увеличаване на FPS в PUBG ? Отговорът на този въпрос е много любопитен за играчи, които имат проблеми като заекване и замръзване в PUBG: Battlegrounds, който е успешен пример за жанра Battle Royale. В тази статия ще отговорим на въпроса, който много хора си задават въпроса.

Разработен с помощта на игровия двигател Unreal Engine 4, PUBG: Battlegrounds беше пуснат за първи път през 2017 г. Играта Battle Royale, която на първо място се предлагаше като платена игра, стана безплатна за игра през последните години.

В играта, която се опитва да бъде последният оцелял на карта, може да възникнат някои проблеми по отношение на производителността. Ниски стойности на FPS могат да се видят на компютри, които имат проблеми с производителността. Това причинява заекване в PUBG и се отразява негативно на игровото изживяване.

Има важен детайл, на който трябва да обърнете внимание, преди да преминете към методите, които могат да помогнат за увеличаване на стойността на FPS в играта. Ако имате проблеми като заекване и замръзване в играта, това може да се дължи на хардуер. За да разберете дали компютърът ви отговаря на изискванията на играта, можете да проверите нашата статия за системни изисквания за PUBG.

Разгледай Още: Сигурни пръстови отпечатъци от Samsung

 • Какви са начините за увеличаване на PUBG FPS?
 • Промяна на графичните настройки.
 • Променете режима на захранване.
 • Сканирайте системата с антивирус.
 • Актуализирайте драйвера на видеокартата.
 • Затворете ненужните програми, работещи във фонов режим.
 • Обновете хардуера на компютъра.

Ако хардуерът на вашия компютър отговаря на изискванията на играта, но срещате ниски стойности на FPS, можете да приложите методите по-горе.

Променете графичните настройки
Проблемът, който значително влияе на игровото изживяване, може да бъде причинен от текущите настройки на графиката. Хардуерните компоненти на вашия компютър може да не са достатъчни, за да играете играта при високи графични настройки.

За да разрешите проблема със заекването в PUBG, влезте в играта и след това вижте екрана с настройки на графиката. След това променете графичните настройки. Например, можете да зададете опциите, зададени на „Високо“, на „Ниско“ или „Много ниско“. Това ще помогне за увеличаване на стойностите на FPS.

Промяна на режима на захранване
Ако играете видеоиграта PUBG: Battlegrounds, която е успешен пример за жанра Battle Royale, на вашия лаптоп, можете да опитате да промените режима на захранване. Ако режимът на захранване на вашия компютър е в режим на пестене на батерията, не можете да получите пълна ефективност във видеоигрите.

За да промените режима на захранване, щракнете върху иконата на батерията, разположена долу вдясно на лентата на задачите. Когато следвате тази стъпка, ще се отвори прозорец. Ще видите различни опции в прозореца, който се отваря.

Изберете опцията „Най-добра производителност“ от посочените опции. Някои компютри може да имат различно име за тази опция. След като промените опцията, влезте в играта и проверете дали проблемът е отстранен.

Сканиране на системата с антивирусна програма
Вашият компютър може да е заразен със зловреден софтуер. Това може да доведе до невъзможност за постигане на пълна производителност във видеоигрите. За да разберете дали компютърът ви е заразен със зловреден софтуер, можете да сканирате за вируси.

Ако нямате инсталиран софтуер за защита на вашия компютър, можете да прегледате списъка с безплатни антивирусни програми и да изтеглите и инсталирате една от списъка на вашия компютър. След този процес можете да сканирате системата и да приложите процеса на премахване на вируси, ако бъде открит зловреден софтуер.

Актуализирайте драйвера на графичната карта
Ако драйверът на вашата видеокарта не е актуален, може да срещнете някои проблеми с производителността на видеоигрите. Поради тази причина можете да актуализирате драйвера на вашата видеокарта. И така, какви стъпки трябва да се следват за това?

Има два различни метода за извършване на процеса на актуализиране. При първия от тези методи трябва да отидете на официалния уебсайт на AMD или NVIDIA и след това да намерите и изтеглите актуализирания драйвер, подходящ за вашата видеокарта. Ако не искате да се занимавате с този процес, можете да изберете безплатни програми за актуализиране на драйвери.

Затворете ненужните програми, работещи във фонов режим

 • Отворете диспечера на задачите с Ctrl + Shift + Esc.
 • Вижте раздела Процеси.
 • Щракнете с десния бутон върху ненужните програми, работещи във фонов режим.
 • Изберете „Край на задачата“.

Програмите, работещи във фонов режим, консумират системни ресурси. Това може да причини заекване в игри, включително PUBG. Следователно можете да затворите ненужните програми. За целта отворете диспечера на задачите, като използвате прекия път Ctrl + Shift + Esc или като щракнете с десния бутон върху лентата на задачите.

Вижте раздела Процеси в прозореца на диспечера на задачите. Намерете програмите, работещи във фонов режим, в списъка и щракнете с десния бутон върху тях. Ако следвате тази стъпка, ще се отвори прозорец. Изберете „Край на задачата“ от изскачащия прозорец.

Обновяване на компютърния хардуер
Друг метод, който можете да приложите, за да постигнете по-високи стойности на FPS, е да обновите хардуера на компютъра. Вашият компютър може да не е достатъчен, за да стартира въпросната игра с висока производителност. Поради тази причина може да предпочетете компютърни компоненти, които са по-мощни от съществуващия хардуер.

В тази статия сме обяснили различни методи, които могат да бъдат приложени за увеличаване на PUBG FPS. Методите в ръководството могат да помогнат за увеличаване на стойността на FPS в играта Battle Royale, която е много популярна по света. Ако искате да играете игри в стила на PUBG, можете да прегледате списъка с игри, подобни на PUBG.

Има някои важни части, на които трябва да обърнете внимание, когато събирате системата. Например избраният от вас процесор трябва да е съвместим с дънната платка. Благодарение на ръководството за събиране на персонални компютри можете да научите на какво трябва да обърнете внимание в този процес.

Подобни публикации

 1. Как да коригирам проблема с неработещия стартов панел на Epic Games?
 2. Специално проектиран за PS5 Pulse Elite и Pulse Explore
 3. Football Manager 2024 за мобилни устройства, пуснат чрез Netflix: Ето трейлъра!
 4. Nintendo Switch 2 може да се предлага с отделящи се двойни екрани!
 5. Най-популярната дума в последно време: Какво означава Based?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.