Сигурни пръстови отпечатъци от Samsungsigurnen prastov otpechatak ot samsung

Скенерите за пръстови отпечатъци на Samsung ще бъдат 2,5 милиарда пъти по-сигурни

Според новопоявил се доклад, новият четец на пръстови отпечатъци, върху който Samsung работи, ще направи биометричното криптиране 2,5 милиарда пъти по-сигурно.

Според доклад, публикуван в SamMobile, южнокорейската технологична компания Samsung работи за разработването на четци за пръстови отпечатъци от известно време. Нова информация показва, че Samsung ще измине дълъг път по отношение на сигурността на скенерите за пръстови отпечатъци до 2025 г.

Новата технология, върху която работи Samsung, предвижда множество сензори, разположени на голяма площ, вместо един скенер за пръстови отпечатъци.samsung prastov otpechata

Samsung иска да революционизира биометричното криптиране

Новата технология All-in-One Sensing, разработена за OLED 2.0 , ще осигури голямо удобство на скенерите за пръстови отпечатъци. Потребителите ще могат да сканират и трите пръста едновременно с OLED 2.0 и скенер за пръстови отпечатъци от следващо поколение.

Разгледай Още: Защо не се актуализира моят WhatsApp?

Твърди се, че OLED 2.0 панелите, които се очаква да бъдат пуснати през 2025 г., ще използват множество скенери за пръстови отпечатъци, обещавайки 2,5 милиарда пъти повече сигурност.

По отношение на биометричното криптиране Apple се обръща към технологията Face ID, докато Samsung инвестира в областта на пръстовите отпечатъци. Смята се, че нуждата от сигурност на данните, която нараства с всеки изминал ден в света, може да бъде разрешена благодарение на множество скенери за пръстови отпечатъци.

Подобни публикации

  1. Най-използваните пароли в света
  2. Google вече ще ви предупреждава, ако данните ви се откраднат! Как?
  3. WhatsApp ще предлага високо ниво на поверителност и сигурност с нова функция!
  4. Голяма уязвимост в TikTok Внимавайте
  5. Потребители на Mac, пазете се от този вирус!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.