Как изглежда приложението Windows 11 Paint?

windows 11 paint

Windows 11 Paint Photo

Технологичният гигант Microsoft сподели снимката на Windows 11 Paint чрез уебсайт със стокови снимки. Ето всички подробности за потребителския интерфейс на новия Paint!

Споделено изображение на Windows 11 Paint . Microsoft качи изображението на обновеното приложение Paint в уебсайт за снимки. И така, как изглежда новият дизайн на приложението Paint? Всички подробности по темата са тук.

Как изглежда приложението Windows 11 Paint?

За първи път представено с Windows 1.0 през 1985 г., приложението Paint се превърна в съществена част от операционните системи Windows от миналото до настоящето. Налице е важно развитие с Paint, който се използва от много потребители, за да прекарват свободното си време, да правят драскулки и да създават дребни рисунки.

Базираният в Съединените щати технологичен гигант Microsoft качи някои изображения в сайта за стокови снимки, наречен Unsplash . В изображенията, качени от компанията, човек изтегля през приложението Paint на устройство с операционна система Windows 11.

Поразителната част от споделените изображения е, че приложението Paint има различен дизайн. Приложението Paint, което има модерен потребителски интерфейс, привлече много внимание. Когато погледнем изображението, виждаме, че цветовите опции в горната част са проектирани като кръг, а не като квадрат.

Друга забележителна точка в изображенията е, че бутоните „назад“, „напред“ и „запазване“ се преместват в раздела на менюто. В допълнение към това, в приложението са предпочитани нови икони. Изглежда, че с обновеното приложение Paint рисуването ще стане много по -приятно.

Прочети Още: Споделен отчет за приходите на Samsung за второто тримесечиеwindows 11 paint

Когато погледнем изображенията, виждаме, че Microsoft ще направи голяма промяна в дизайна на приложението Paint, точно както в новата операционна система. Можем да кажем, че приложението има много по -успешен вид с въпросната промяна.

Въпросната версия понастоящем не е включена в операционната система Windows 11, но новата версия ще бъде добавена към Windows 11 с актуализациите, които ще бъдат пуснати в бъдеще.

Какво мислите за обновения дизайн на приложението Paint? Смятате ли, че обновеният потребителски интерфейс на въпросното приложение за рисуване е успешен? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по -долу.

Как да инсталирам бета версия на Windows 11?

  • Първо отворете прозореца с настройки на Windows, като използвате клавишната комбинация „Windows + I“.
  • Изберете категорията „Актуализиране и защита“ от прозореца, който се отваря.
  • Кликнете върху „Windows Insider Program“ в раздела вляво.
  • Накрая щракнете върху бутона „Старт“ и след това следвайте стъпките на екрана.

Подобни публикации

  1. Китай преминава към базирана на Linux операционна система
  2. Най-популярните музикални ботове на Discord
  3. Безплатен екранен рекордер за Windows
  4. Новата актуализация на Windows 11 внася значителни промени в OneDrive
  5. Най-добрите безплатни офис програми за Windows

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.