Как мога да видя моите опаковани плейлисти в Spotify?spotify wrapped

Как мога да видя моите опаковани плейлисти в Spotify?

Как да намерите опаковани плейлисти, които Spotify създава като годишно резюме? Обяснихме ви го подробно! Всяка година Spotify редовно създава плейлист с музиката, която слушат най-много през тази година . Той също така изброява най-слушаните песни в местоположението, където се намират потребителите, и музиката, станала популярна по света през същата година за вас.

В Spotify някои потребители имат лесен достъп до персонализирани плейлисти, наречени „ Wrapped “, докато други имат затруднения при намирането на плейлиста, който приложението е подготвило за себе си. Ако не сте стигнали до плейлиста, подготвен за вас като годишно резюме в Spotify, ние сме посочили стъпките, които трябва да следвате, и какво можете да намерите в този списък.

Ето всички подробности, които трябва да знаете за опакованите плейлисти в Spotify!

Как да използвате Spotify безплатно?

Как да намерите опакован плейлист на Spotify?

1. Когато влезете в Spotify към края на годината, „Ето обобщението на годината!“ Появява се предупреждение с фраза като името на края на годината. Когато щракнете върху това предупреждение, приложението ви отвежда до съответния списък.
2. Ако не виждате тази фраза, когато отворите Spotify или имате проблеми с отварянето на списъка, просто въведете годината 2023 или 2022 в полето за търсене и натиснете бутона за търсене.
3. Когато търсите по този начин, ще видите списък със заглавие като „Песните, които сте слушали най-много през 2022 г.“.
4. Ако пише „Създадено за вас“ в долната част на списъка, имате правилния плейлист!
Когато влезете в плейлиста, песните, които сте слушали през годината, се изреждат една след друга според времето на слушане.
5. Когато щракнете върху бутона „отметка“ в горния ляв ъгъл на списъка, където са изброени песните, обвитият плейлист на Spotify се добавя към вашата библиотека.
6. По този начин, без да се налага да търсите всеки път, можете лесно да получите достъп до песните, които сте слушали най-много през последната година, като отидете в моя раздел с плейлисти.
7. Когато натиснете бутона за изтегляне до отметката, песните в този списък могат да бъдат изтеглени на вашето устройство.
8. Когато натиснете бутона, който изглежда като три точки една до друга, се появяват различни опции. Благодарение на тези опции можете да добавяте / премахвате и изтегляте библиотеката. Освен това, като натиснете бутона „изключване от профила на музикалния вкус“, можете да създадете селекция, така че Spotify да не базира своите препоръки на този списък.
9. Бутонът „добавяне към опашката“ в същото меню се използва за добавяне на този плейлист към опашката в секцията за възпроизвеждане.
10. Когато добавите към друг плейлист, песните в създадения за вас списък Spotify Wrapped могат да бъдат интегрирани в друг плейлист.
11. Бутонът за споделяне ви позволява да споделяте плейлиста с други. В това меню, освен възможността за копиране на връзката, се предлагат и различни опции за споделяне на плейлиста директно в различни приложения като WhatsApp , Instagram , Snapchat и Messages.
12. Когато искате да слушате обвития списък, създаден като резюме на Spotify, достатъчно е да натиснете бутона „възпроизвеждане“ със зелен цвят в горния десен ъгъл на песните. Знакът до този бутон ви позволява да командвате на Spotify да възпроизвежда плейлиста в разбъркване вместо последователно.

Кога Spotify ще пусне опакован плейлист?

Spotify, един от най-известните доставчици на музика и подкасти в света, предлага специален Spotify Wrapped List за всеки потребител веднъж годишно. Тъй като този списък е годишно обобщение, датите на отварянето му обикновено се определят да съвпадат с последните дни на годината.

Когато разгледате опакованите списъци, публикувани в началото на декември през 2022 г., имате шанса да откриете хитовете, които сте пропуснали, най-популярните мъже и жени изпълнители на годината и популярни албуми, както и песните, които сте слушали най-много през тази година.

През 2022 г. видяхме, че персонализираните списъци бяха споделени от милиони хора. В края на 2023 г. с нетърпение се очакват иновациите на Spotify по отношение на опакованите списъци. В съответствие с тези нововъведения, изглежда, че през декември 2023 г. персонализираните списъци на Spotify в социалните медии ще се виждат често.

Подобни публикации

  1. Новата функция на Spotify Song Fortune Telling
  2. Защо златото е толкова ценно?
  3. Как да намеря някой в Тиндър?
  4. Сайт за запознанства Tinder
  5. Каква е разликата между Stereo и Mono?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.