Каква е грешката при изтегляне на файл в Google Chrome и как да го поправите?

chrome fail izteglyane

Грешка и решение за изтегляне на файл на Chrome – Каква е грешката при изтегляне на файл в Google Chrome и как да го поправите? Ето и любопитните подробности!

Грешка и решение за изтегляне на файл на Chrome – Google Chrome, най-използваният интернет браузър днес, може да се натъкне от време на време на различни проблеми. Ако се опитате да изтеглите файл и получите проблем, че файлът не може да бъде изтеглен, вие сте на правилното място.

Проблемът с изтеглянето на файлове на Chrome всъщност е доста често срещан проблем. Имайки предвид това, ние сме тук с процедурите, които можете да направите по този проблем, прости трикове и ефективни съвети. И така, как можете да се справите с този проблем? Нека стигнем бързо до статията!

Как да разрешите грешка при изтегляне на Chrome файл?

 • Проверете връзката
 • Направете основно почистване
 • Отменете хардуерното ускорение
 • Преинсталирайте Chrome
 • Деактивирайте разширенията

google chrome greshka pri izteglyane na fail

1. Проверете връзката

Този проблем може да се дължи главно на проблем с интернет връзката, така че първият метод би бил да проверите вашата интернет връзка. След като проверите връзката, рестартирайте Chrome и започнете да изтегляте файлове отново. Ако проблемът продължава да съществува, преминете към метода по-долу.

2. Направете основно почистване

В този момент извършването на основно почистване може да предотврати някои потенциални проблеми. Това, за което говорим, включва влизане в настройките на Chrome и изчистване на историята и кеша. След това рестартирайте Chrome и опитайте да изтеглите файловете отново. Ако проблемът продължава да съществува, преминете към метода по-долу.

3. Отмяна на хардуерно ускорение

Отворете Chrome и премахнете отметката от опцията „Използване на хардуерно ускорение, когато е налично“, намираща се в менюто „Разширени настройки“. След това рестартирайте Chrome и опитайте да изтеглите файловете отново. Ако проблемът продължава да съществува, преминете към метода по-долу.

4. Преинсталирайте Chrome

Ако проблемът продължава, премахнете напълно Chrome от компютъра си и изтрийте всички папки в системния регистър. След това инсталирайте отново Chrome, за да започнете да почиствате и опитайте да изтеглите файловете отново. Ако проблемът продължава да съществува, преминете към метода по-долу.

5. Деактивирайте разширенията

В някои случаи разширенията могат да причинят досадни проблеми. За да разберете дали разширенията причиняват някакви проблеми, деактивирайте за известно време всички добавки в Chrome и опитайте да изтеглите файловете отново. Ако проблемът продължава да съществува, спрете да използвате Chrome и преминете към алтернативен интернет браузър.

Отстраняване на грешки при изтеглянето на файлове

Ако в Chrome се показва съобщение за грешка, когато опитвате да изтегляте приложения, теми, разширения или други файлове, изпробвайте следните решения.

Отстраняване на повечето грешки при изтеглянето на файлове

Ако се опитвате да изтеглите файл и не успявате, първо, пробвайте да отстраните грешката посредством следните стъпки:

 1. Уверете се, че връзката ви с интернет работи нормално.
  • Chrome автоматично ще възобнови изтеглянето на файла. Можете да направите това и ръчно, като кликнете върху стрелката надолу „Стрелка надолу“ и след това  Възобновяване или – върху „Още“  Възобновяване.
 2. Опитайте да изтеглите файла по-късно.
 3. Свържете се със собственика на уебсайта.

Дано да съм ви бил полезен!

Подобни публикации

 1. Как да отмените абонамента за Netflix?
 2. Как мога да сменя потребителското си име в Twitch?
 3. Какво е ERP? Какво прави?
 4. Как да прехвърля WhatsApp от Android на iPhone 14?
 5. Как да зададете местоположение? Споделяне на местоположение в WhatsApp и Messenger

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.