Какво е XAPK? Как да отворя XAPK на компютър?

kakvo e xapk xapk pc

Какво е XAPK и как да отворите XAPK на компютър? Събрахме подробностите, които се чудите за XAPK файла, които често срещаме напоследък, в тази статия!

Какво е XAPK и как да отворите XAPK на компютър? – Ако наскоро сте се опитали да изтеглите приложение или игра на вашия смартфон или таблет, може да сте срещнали относително ново разширение на файла с разширението (.xapk) вместо (.apk). Събрахме всички подробности, които се чудите относно това ново разширение на файла за вас.

Какво е XAPK?

XAPK е формат на пакета за приложения, използван в операционната система Android. Традиционно обикновеният XAPK файл трябва да съдържа APK файл, който е основната рамка за приложението, и OBB файл с данните на приложението.

Така че, ако дадем кратко резюме, можем да кажем XAPK = APK + OBB .

Как да отворя XAPK файл на компютър?

  • Изтеглете приложението XAPK Installer на вашето устройство бързо и надеждно от нашия сайт.
  • Инсталирайте приложението.
  • Кликнете върху опцията „ Сканиране на SD карта “, като отворите менюто по-горе .
  • Всички .apk и .xapk файлове, намерени на вашето устройство, ще бъдат изброени.
  • Започнете да инсталирате един от тях, като изберете.

Ако имате XAPK файл в ръката си и се чудите как да го инсталирате на вашето устройство, можете да направите това с програми на вашия компютър или, по-кратко, с мобилно приложение, което можете да инсталирате на вашия смартфон или таблет . Тъй като вторият метод е по-опростен и отнема по-малко време, ще продължим с този метод. Преди да започнете, не забравяйте да изтеглите и инсталирате приложението по-долу на нашия сайт бързо и надеждно.

XAPK безопасен ли е?

По принцип, както при всеки .apk файл, който изтегляте от интернет, .xapk файловете, които не са изтеглени от надеждни източници, могат да бъдат рискови файлове и могат да съдържат вирус или агент за данни. Поради тази причина е полезно да обърнете внимание на изтеглянето на изтеглените файлове от надеждни източници. В този момент вашите изтегляния от надеждни сайтове като Tamindir ще защитят сигурността на вашето устройство и данни, като минимизират рисковете, които може да срещнете.

Резултат

В тази статия, какво е XAPK? Как да кача XAPK файл? XAPK безопасен ли е? Разгледахме техните въпроси. И така, какво мислите за това ръководство, което подготвихме? Информацията в това ръководство работи ли за вас и срещнахте ли някакви проблеми по време на всички тези процедури? Не забравяйте да споделите с нас вашите мнения по темата в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Какво представлява шпионският софтуер Pegasus и какво може да направи той?
  2. Сигурен Браузър Avast
  3. Виртуалните фонове се увеличават, за да се почувстват истински
  4. Най-добри приложения за будилник за Android 2021
  5. Най добрите програми за сваляне на видео

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.