Каква е целта на бизнес блога?biznes blog 2020

Печеленето на нови клиенти или задълбочаването на отношенията ви със съществуващите клиенти е на първо място. Има четири причини вашият бизнес да напише блог, за да прави тези неща. В тази статия ще научите основните цели на бизнес блога.

Печеленето на нови клиенти или задълбочаването на отношенията ви със съществуващите клиенти е на първо място. Има четири причини вашият бизнес да напише блог, за да прави тези неща. В тази статия ще научите основните цели на бизнес блога .

Спечелване на доверието на клиентите

Наличието на постоянно актуализиран блог ви позволява да се показвате като платформа, върху която трябва да се съсредоточите и човек или организация, която знае какво има във вашата индустрия. Блогът ви е чудесна платформа, за да покажете, че знаете за какво говорите и да застанете.

Осигуряване на надеждност с помощта на правилния стил на писане

Компаниите не четат блогове, читателите на блогове са нормални хора. Тези хора обичат да правят бизнес с хора с личност. Фирмените блогове имат застоял и скучен стил на писане, което звучи като странна фраза за клиентите, която се повтаря постоянно; следователно корпоративните блогове не са толкова популярни сред клиентите.

Ако напишете статиите като обикновени, една от тях, вие установявате връзката на доверие с клиентите. По-лесно е да изградите доверие между приятелите си. Можете да се отнасяте към клиентите си като с приятел. Изграждането на безопасен мост между вас, карайки ги да чувстват това доверие, запазването на искреността отпред ви помага да задълбочите отношенията си с потенциалните си клиенти. Така те се чувстват по-удобно да правят бизнес с вас.

Представен в резултатите от търсенето

Търсачките обичат съдържанието. Колкото по-последователно публикувате съдържание, свързано с информацията, която наистина се интересува от хората, толкова повече се откроявате в резултатите на големи търсачки като Google . И накрая, ако посетителите обичат вашия блог, няма причина Google да не го харесва.

Ако вече се появявате в търсачките, можете постоянно да блогвате, като увеличавате своя ранг за търсене, така че да сте по-близо до ранг 1. Тъй като блогът ви се увеличава в класациите за търсене, той ще получава повече трафик.

Можем да ви дадем перфектната формула за това: повече трафик + повече страхотно съдържание = повече клиенти.

Повторно изпращане на съдържанието

Повторно представяне на съдържание , базирани на услуги компании, е отличен вариант за. Умният бизнес никога не копира, а умният бизнес превежда старите публикации в блогове в книги, презентации и подобни формати на съдържанието. Не говорим за повторно споделяне на поста. Съдържанието вече е написано. Тя не може да бъде преиздадена, без да бъде променена, може да бъде представена отново под друга форма.

Подобни публикации

  1. Запазването на пароли в Safari вече е много по-безопасно
  2. Издаден отчет за прозрачност на App Store
  3. 30-секундни реклами без възможност за пропускане идват в YouTube!
  4. Любимата функция на Telegram идва в WhatsApp
  5. Какво е Google Bard? Как да използвам?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.