Какво е Apple Pay? Как да използвам акциите на Apple в България?

pay apple

Какво е Apple Pay? Как да използвам акциите на Apple България? Ще разгледаме по-подробно тази подробност, която много потребители на iPhone са любопитни.

Какво е Apple Pay? Как да използвам акциите на Apple България? Apple Pay, който влезе в живота ни с iOS 8.1, може да се използва активно на iPhone 6 и по-нови модели. Разбира се, за да се възползвате от тази услуга, трябва да сте в поддържан регион с поддържаното устройство.

Какво е Apple Pay? Какво прави Apple Pay?

 • Какво е Apple Pay? Apple Pay е система за безконтактно плащане, базирана на кредитна карта.
 • Какво прави Apple Pay? Apple Pay ви позволява да плащате чрез сканиране на вашия iPhone към POS устройството.

По принцип Apple Pay е система, която работи подобно на безконтактния метод на плащане на кредитни карти. Можете да определите картите, поддържани в поддържаните региони, на вашия iPhone или Watch и можете да платите чрез NFC технология, без да носите картите си със себе си.

Основната оперативна логика на технологията се основава на NFC. В тази система NFC установява безжична връзка между вашето pos устройство и вашия телефон. Разбира се, тук са включени и различни мерки за сигурност, а биометричното удостоверяване се извършва с Touch ID или Face ID преди плащане .

Прочети Още: Lydsto R1: Самопочистваща се прахосмукачка Smart Robot

Използване на акции на Apple в България Как?

 • Стъпка 1- Свържете се с британския сървър с помощта на VPN.
 • Стъпка 2- Създайте акаунт в PayPal UK.
 • Стъпка 3- След това отворете акаунт в App Store UK.
 • Стъпка 4 – Синхронизирайте вашия акаунт в App Store с вашия PayPal акаунт.
 • Стъпка 5- След това благо. Изтеглете приложението.
 • Стъпка 6- Благодарете на адреса, който използвате, за да отворите акаунт в App Store. използвайте и за.
 • Стъпка 7- След това щракнете върху бутона Добавяне към Apple Wallet .
 • Стъпка 8 – Готови сте за употреба.

Как да използвам акциите на Apple в България? (Подробно обяснение)

Дали можете да се възползвате от тази услуга, вероятно в момента знаете за България. Поради тази причина ще ви е необходим акаунт в App Store, отворен от Великобритания.

Първо се свържете с британски сървър чрез VPN и си създайте акаунт на уебсайта на PayPal във Великобритания. След решаването на частта от PayPal ще трябва да отворите акаунт в App Store. Имайте предвид, че трябва да изберете Обединеното кралство, когато отваряте акаунта .

Сега, в този процес, ще бъдете помолени за информация за кредитна карта, но на този етап продължете с опцията PayPal и влезте с акаунта, който сте отворили. След това ще ви трябва информация за адрес. Намерете подходящ адрес в интернет за този раздел и го въведете. 

Е, имате въпрос като този: Защо открихме акаунт в Обединеното кралство?

Защото благодатта ни позволява да използваме Apple Pay Посоченото приложение се намира тук. Намерете и изтеглете това приложение от App Store.След това създайте нов акаунт за себе си, като влезете в приложението. Когато отворите акаунта, състоянието ви ще бъде Старт.Ще трябва да преразгледате това на по-високо ниво Basic.За това ще ви е необходима адресна информация, така че използвайте същия адрес и тук.

Ако сте нетърпеливи, остава малко. Щракнете върху бутона Add to Apple Wallet на началната страница на Boon и добавете виртуалната карта, създадена за вас. След този етап ще можете да плащате с помощта на Pay, след зареждане на пари на тази виртуална карта.

Boon може да бъде зареден с минимум 10 паунда и максимум 250 паунда.Възможно е да се инсталира с всяка карта с функция 3D Secure.След като инсталирате този баланс  или можете да използвате картата си без контакт в която и да е държава.

Подобни публикации

 1. Идва ограничение на историите в Instagram
 2. Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте!
 3. Новото видео на НАСА показва как черна дупка е погълнала звезда
 4. Първи поглед към функцията за редактиране на туит в Twitter
 5. Какво е YouTube Premium? Характеристики и цена

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.