Какво е Apple Pay? Как да използвам акциите на Apple в България?



pay apple

Какво е Apple Pay? Как да използвам акциите на Apple България? Ще разгледаме по-подробно тази подробност, която много потребители на iPhone са любопитни.

Какво е Apple Pay? Как да използвам акциите на Apple България? Apple Pay, който влезе в живота ни с iOS 8.1, може да се използва активно на iPhone 6 и по-нови модели. Разбира се, за да се възползвате от тази услуга, трябва да сте в поддържан регион с поддържаното устройство.

Какво е Apple Pay? Какво прави Apple Pay?

 • Какво е Apple Pay? Apple Pay е система за безконтактно плащане, базирана на кредитна карта.
 • Какво прави Apple Pay? Apple Pay ви позволява да плащате чрез сканиране на вашия iPhone към POS устройството.

По принцип Apple Pay е система, която работи подобно на безконтактния метод на плащане на кредитни карти. Можете да определите картите, поддържани в поддържаните региони, на вашия iPhone или Watch и можете да платите чрез NFC технология, без да носите картите си със себе си.

Основната оперативна логика на технологията се основава на NFC. В тази система NFC установява безжична връзка между вашето pos устройство и вашия телефон. Разбира се, тук са включени и различни мерки за сигурност, а биометричното удостоверяване се извършва с Touch ID или Face ID преди плащане .

Прочети Още: Lydsto R1: Самопочистваща се прахосмукачка Smart Robot

Използване на акции на Apple в България Как?

 • Стъпка 1- Свържете се с британския сървър с помощта на VPN.
 • Стъпка 2- Създайте акаунт в PayPal UK.
 • Стъпка 3- След това отворете акаунт в App Store UK.
 • Стъпка 4 – Синхронизирайте вашия акаунт в App Store с вашия PayPal акаунт.
 • Стъпка 5- След това благо. Изтеглете приложението.
 • Стъпка 6- Благодарете на адреса, който използвате, за да отворите акаунт в App Store. използвайте и за.
 • Стъпка 7- След това щракнете върху бутона Добавяне към Apple Wallet .
 • Стъпка 8 – Готови сте за употреба.

Как да използвам акциите на Apple в България? (Подробно обяснение)

Дали можете да се възползвате от тази услуга, вероятно в момента знаете за България. Поради тази причина ще ви е необходим акаунт в App Store, отворен от Великобритания.

Първо се свържете с британски сървър чрез VPN и си създайте акаунт на уебсайта на PayPal във Великобритания. След решаването на частта от PayPal ще трябва да отворите акаунт в App Store. Имайте предвид, че трябва да изберете Обединеното кралство, когато отваряте акаунта .

Сега, в този процес, ще бъдете помолени за информация за кредитна карта, но на този етап продължете с опцията PayPal и влезте с акаунта, който сте отворили. След това ще ви трябва информация за адрес. Намерете подходящ адрес в интернет за този раздел и го въведете. 

Е, имате въпрос като този: Защо открихме акаунт в Обединеното кралство?

Защото благодатта ни позволява да използваме Apple Pay Посоченото приложение се намира тук. Намерете и изтеглете това приложение от App Store.След това създайте нов акаунт за себе си, като влезете в приложението. Когато отворите акаунта, състоянието ви ще бъде Старт.Ще трябва да преразгледате това на по-високо ниво Basic.За това ще ви е необходима адресна информация, така че използвайте същия адрес и тук.

Ако сте нетърпеливи, остава малко. Щракнете върху бутона Add to Apple Wallet на началната страница на Boon и добавете виртуалната карта, създадена за вас. След този етап ще можете да плащате с помощта на Pay, след зареждане на пари на тази виртуална карта.

Boon може да бъде зареден с минимум 10 паунда и максимум 250 паунда.Възможно е да се инсталира с всяка карта с функция 3D Secure.След като инсталирате този баланс  или можете да използвате картата си без контакт в която и да е държава.

Подобни публикации

 1. Най-търсената функция в Threads най-накрая пристигна!
 2. Как да затворя Whatsapp онлайн? – 2023 г
 3. Очакваните емотикони идват, клавиатурите стават цветни!
 4. WhatsApp идва функцията за междуплатформени съобщения!
 5. Reddit получава нова функция

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.