Какво е подаръчна карта на Amazon, как да пазаруваме без кредитна карта в Amazon?amazon 2020

Amazon България стартира пазаруване период без кредитна карта за онлайн купувачи. Amazon България проблем с плащане с кредитна карта  (да не се приемат кредитни карти, грешки на плащане, плащане, бе отхвърлено, и т.н.) за Amazon подаръци карта  (Amazon подаръци карта) спасява животи. От България са били в състояние да купуват Amazon подаръци карта. В тази публикация в блога „Какво е карта за подаръци на Amazon“, „Как да закупя карта за подаръци на Amazon“, „Как да използвате карта за подаръци Amazon?“ обясняваме стъпка по стъпка.

Amazon подаръци карта в България!

Amazon България, банка и отвори услуга, която позволява на потребителя да пазаруват онлайн, без кредитна карта. „Не може да приеме кредитната ми карта Amazon“, „Amazon България проблем плащане“, „не приеме Amazon банкови карти,“ Amazon „отхвърлено плащане“, както с хора, които изпитват трудности, свързани с кредитната карта не искате да добавите кредитна карта Amazon или кредитна карта Amazon, промяна или изтриване кода за сигурност може да се използва от хора, които не искат да живеят като карти на базата на Amazon подаръци проблеми при прилагане карта започнаха в България. Можете да използвате кодовете, които получавате от различни магазини, за да пазарувате на amazon.bg . И така, откъде да взема кода на карта за подаръци на Amazon? Как да използвате карта за подаръци Amazon?

 • Какво е карта за подаръци на Amazon?

Amazon подаръци карта (Amazon подаръци карта) , е Amazon.com.t карта без кредитна карта, която ви позволява да пазаруват чрез. Можете да пазарувате, докато балансът вътре. $ 25, $ 50 или прехвърляне на салдото си в брой с $ 100 кодовете сметка, банката или кредитната карта, без да споделяте вашата информация, можете да си купите на милиони продукти със стотици видове в Турция за продажба на Интернет страницата на Amazon.

 • Какво е кодът на карти за подаръци на Amazon?

Кодът на картата за подаръци на Amazon, който сте купили за 10 LV, 20 LV или 35 LV. Като въведете този код, който се използва като код на търсенето, в съответното поле на amazon.bg , зареждате акаунта си и правите покупка в натрупаната в него сума.

 • Закупуване на карта за подаръци на Amazon

Как да закупите карта за подаръци на Amazon? Ако питате, можете да закупите вашата карта за подаръци Amazon от касата в магазините Teknosa, CarrefourSA, BİM .

 • Как да използвате подаръчни карти Amazon?

 1. Първо, посетете един от магазините, участващи в програмата (Teknosa, CarrefourSA, BİM).
 2. Вземете ваучер за 5 LV, 15 LV или 35 LV от касата.
 3. Въведете кода на заявката (дължина 14-15 знака) в разписката, която въвеждате в съответното поле на www.amazon.bg (можете също да следвате пътя My Account – Подаръчни карти – Инсталирайте подаръчни карти) и щракнете върху бутона Add to your account.
 4. Можете да използвате баланса, който качвате, за да получите милионите продукти, които искате на Amazon.bg

Забележка: Вашият баланс е валиден 10 години от датата, на която е определен. Не можете да прехвърлите баланса на вашата подаръчна карта в други акаунти или да я използвате за закупуване на друга карта за подарък.

Подобни публикации

 1. Функция, подобна на Telegram, идва отново в каналите на WhatsApp
 2. Специална защита за непълнолетни потребители от Instagram
 3. Функцията, която всеки иска, стигна до Discord
 4. WhatsApp функция, наречена предложени контакти, за потребители на Android и iOS
 5. WhatsApp ще помогне на потребителите да спестят време

You may also like...

2 Responses

 1. Маргарита каза:

  Защо не може да поръчаме карта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.