Какво идва с visionOS 1.0.3?vision pro 1.0.3

Издадена е първата актуализация на Vision Pro: Какво идва с visionOS 1.0.3?

Първата актуализация на операционната система на Vision Pro, visionOS, беше пусната. Ето новостите с актуализацията на visionOS 1.0.3! Apple днес пусна актуализацията на visionOS 1.0.3 за Vision Pro, пускайки първата актуализация, предлагана от Apple от пускането на пазара на устройството.

Новата актуализация 1.0.3 дойде две седмици след пускането на актуализацията на visionOS 1.0.2, но актуализацията 1.0.2 беше актуализация, която потребителите вече можеха да имат извън кутията.

Новата актуализация на visionOS може да бъде инсталирана, като отворите приложението за настройки и отидете в секцията за актуализация на софтуера, а Apple препоръчва на собствениците на Vision Pro да инсталират тази актуализация.

Добавена е опция за нулиране на Vision Pro с visionOS 1.0.3

vision pro obnovyavane

С visionOS 1.0.3 Apple добави опция за нулиране на Vision Pro в случай, че паролата, зададена на устройството, бъде забравена. Новата актуализация включва и корекции на неуточнени грешки.

„Тази актуализация предоставя важни корекции на грешки и добавя опция за нулиране на вашето устройство, в случай че забравите паролата си.“

Vision Pro беше пуснат без начин за нулиране на устройството без отключване с парола, така че тези, които са забравили паролата си, трябваше да отидат в магазин на Apple, за да я нулират. С актуализацията потребителите ще имат опцията да нулират Vision Pro, ако дадена парола бъде отхвърлена определен брой пъти.

Обърнете внимание, че нулирането на Vision Pro не премахва заключването за активиране, така че някой, който открадне Vision Pro и използва тази функция, за да го нулира, пак няма да може да влезе със своя Apple ID. Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Новото поколение AirTag модел на Apple идва
  2. Apple представи новите слушалки Beats Solo Buds
  3. Huawei представи Performance Monster New MateBook X Pro!
  4. Pixel Вече е възможно да разберете часа с вибрация !
  5. Преглед на Huawei MateBook D16 (2024)

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.