Камерата на iPhone 15 може да е по-добра от iPhone 15 Pro: Защо?iphone 15 kamera

Камерата на iPhone 15 може да е по-добра от iPhone 15 Pro: Защо?

Новият доклад на изключително надежден анализатор предполага, че стандартната камера на iPhone 15 ще бъде по-добра от камерите на моделите Pro. Ето подробностите! Както знаете, дните, когато повечето функции бяха стандартни за всички серии iPhone, са в миналото. Apple сега пуска по-добри функции, ексклузивни за моделите Pro, но изненадващ нов доклад предполага, че може да има изключение от тази стратегия.

Миналогодишните iPhone 14 Pro и 14 Pro Max имаха нова 48MP камера и прорез Dynamic Island, докато iPhone 14 и 14 Plus имаха 12MP основна камера и стандартен прорез. Въпреки че се говори, че цялата серия ще включва Dynamic Island тази година и всички телефони ще имат 48MP основна камера, не всички 48MP камери са еднакви.

Анализаторът Минг-Чи Куо: „Стандартната камера на iPhone 15 ще бъде по-добра“
Според надежден анализатор Минг-Чи Куо основната камера на iPhone 15 ще бъде по-добра от основната камера на iPhone 15 Pro. Той казва, че базовите модели iPhone 15 ще използват нов подреден CIS дизайн, а Pro няма да го има до следващата година.

„След двата стандартни модела 2H23 iPhone 15, двата модела 2H24 iPhone 16 Pro също ще възприемат подреден дизайн CIS.“

Защо стандартната камера на iPhone 15 може да бъде по-добра

Фактът, че Sony изпитва производствени проблеми, може да е една от причините цялата серия да не включва нова технология. Трите стекови сензора теоретично ще позволят на iPhone 15 да улавя повече светлина от iPhone 15 Pro за по-качествени изображения, което го прави телефонът с по-добра камера между двата.

Въпреки това, само професионалистите ще имат телефото камера, а Pro Max се очаква да има перископ за диапазон на увеличение до 6x. Наскоро беше разкрито, че Apple ще обяви новата серия iPhone 15 на 13 септември. Дотогава очакваме да достигнем до по-ясни подробности за телефоните.

Подобни публикации

  1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  2. Asus Rog съюзник
  3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
  5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.