Кое приложение трябва да предпочитате за вътрешнофирмени съобщения?И така, кое приложение трябва да бъде предпочитано за вътрешни съобщения? В тази публикация сравнихме приложенията на Microsoft Teams, Slack, Hangouts и Skype.

Коронавирусът, който започна в Китай и за кратко време засегна целия свят, причини смъртта на хиляди хора. Новият тип коронавирус (Covid-19) , обявен за глобална епидемия от Световната здравна организация , се разпространява много бързо. Поради тази причина е необходимо да не сте на места с много хора и да миете ръцете си често със сапун.

Поради новия тип коронавирус (Covid-19) , повечето компании преминаха към домашно работещи системи . Има различни приложения, които позволяват на служителите на позиции, подходящи за работа от вкъщи, да комуникират със своите съотборници. Тези приложения включват Microsoft Teams, Slack, Hangouts и Skype. И така, кое приложение трябва да се предпочита за вътрешнофирмени съобщения? В тази публикация сравнихме приложенията на Microsoft Teams , Slack , Hangouts и Skype .

Екипи на Microsoft

ms teams

Microsoft Teams е предназначен за корпоративни компании и използването му е малко смесено в сравнение с други приложения. Можете да поддържате постоянна комуникация с вашия екип, като разговаряте и се обаждате безплатно. Имайки поддръжка за видео разговори, Microsoft Teams ви позволява да провеждате видео срещи с вашия екип.

Microsoft Teams предлага на всеки член на екипа 2 GB съхранение на файлове. Може би най-голямото предимство на Microsoft Teams , което изисква регистрация, е неговата поддръжка за интеграция с приложения на Office, включително Word, Excel, PowerPoint и OneNote.

Поддръжка на платформа: Windows, Mac, Android и iOS

Slack

slack

Тя ви позволява да разговаряте с членове на екипа, да изпращате видеоклипове или изображения и да изпращате файлове. В Slack , който има успешен потребителски интерфейс, можете бързо да добавите членове на екипа към канала за съобщения, който бързо отваряте. Можете да отворите различен канал за съобщения за всеки проект, за да предотвратите смесването на проекти.

Винаги можете лесно и бързо да контактувате с екипа си и да работите по проекта си удобно и редовно чрез Slack . Преди да започнете да използвате Slack, първо трябва да се регистрирате и незабавно да поканите членовете на вашия екип във вашия канал за съобщения.

Поддръжка на платформа: Windows, Mac, Android, Linux и iOS

HangoutsHangouts 2020

Hangouts е подобрената и преименувана версия на приложението Google Talk. Като влезете в Hangouts с вашия акаунт в Google, винаги можете да поддържате връзка с членовете на вашия екип. Изключително удобно е да можете да използвате приложението само с вашия акаунт в Google. Тъй като Hangouts не изисква допълнителни усилия за регистрация. След като влезете практически с вашия акаунт в Google, можете да създадете група и след това да поканите членовете на вашия екип. Можете да провеждате видео срещи с членовете на вашия екип чрез Google Hangouts , който има поддръжка на видео чат за до 10 души .

Поддръжка на платформа:  Windows, Android и iOS

Skypeskype

Skype е много лесен за използване и има успешен потребителски интерфейс. Skype , който изисква регистрация , дава възможност на членовете на екипа да комуникират от всяко място по всяко време. Skype, който има много лесна употреба, има поддръжка на гласови и HD резолюции за видео разговори .

Можете да осъществите видео разговори до 50 души по Skype. Skype има функция за споделяне на екрана, която е идеална за работа в екип . С функцията за споделяне на екрана на Skype можете да споделяте екрана на вашето устройство с членовете на вашия екип. Тази функция е много полезна при работа по проект. Skype има поддръжка за шифроване от край до край , запис на разговори и поддръжка на субтитри.

Поддръжка на платформа: Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Xbox и Amazon Echo

Microsoft Teams vs. Slack vs. Hangouts срещу Skype: Кой трябва да бъде предпочитан?

Може да сте нестабилни между екипите на Microsoft , Slack , Hangouts и Skype . В този случай трябва да решите кое приложение отговаря на вашите нужди или не.

Вградената интеграция на приложения на Microsoft Teams улеснява работата в екип. Например с инструмента за планиране можете да задавате задачи на членовете на екипа и да организирате вашите проекти. Microsoft Teams , която е много функционална услуга от институционална гледна точка , улеснява много хората, работещи от вкъщи, да работят и да общуват с членове на екипа.

Може би най-големият конкурент на Microsoft Teams е Slack . Можете да изберете Slack , който има много успешен потребителски интерфейс и опции за персонализиране, поради лекотата на използване и интеграция на приложения. Slack има магазин за приложения, наречен „App Directory“ . Има много приложения като Google Drive , Trello , OneDrive , Gmail в App Directory . Можете да работите с екипа си по-ефективно благодарение на приложения като Trello и Google Drive в директорията на приложенията. Освен това има поддръжка за създаване на канал за съобщения в Slack.

Ако имате голям брой хора в екипа си, можете да изберете Skype . Skype поддържа до 50 души с видео чат с HD резолюция и споделяне на екрана. Можете да споделите екрана на устройството си с членовете на вашия екип.

Въпреки че Hangouts има по-малко функции от другите приложения в списъка, това е много добър избор за потребители, които искат лекота на използване. Тъй като можете да използвате Hangouts директно с вашия акаунт в Google. Ако функциите в други приложения не са важни за вас , можете да изберете Hangouts . Hangouts, който поддържа до 10 души за видеообаждане, също има функция за споделяне на екрана .

Подобни публикации

  1. Microsoft Windows 11 с изкуствен интелект
  2. Microsoft обявява: Bing Chat идва на настолен компютър
  3. Дистанционната поддръжка на AirDroid получава нови функции за сигурност
  4. Срина ли се Spotify? Ето Изявление от фирмата!
  5. Nearby Share, което улеснява споделянето на файлове между компютър и устройства с Android

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.