Кога са отстъпките в Steam? (2023)steam otstapki 2023

Кога са отстъпките в Steam? (2023)

Steam, платформата, предпочитана от милиони играчи, предлага отстъпки за хиляди видео игри всяка година. И така, кога започват и приключват отстъпките в Steam? Поради увеличението на цените на игрите, много играчи се чудят кога ще бъде отговорено на отстъпките в Steam. В статията, която подготвихме, обявихме кампаниите, които ще организира популярният магазин за дигитални игри през 2023 г. Можете да разгледате нашето ръководство и да разберете кога ще бъдат отстъпките.

Добавяйки още хиляди играчи всяка година, Steam е дигиталния магазин за игри, предпочитан от милиони играчи по целия свят. Valve организира много кампании в магазина на Steam. Като част от тези кампании цените на много видео игри спадат.

Кога започват и приключват отстъпките в Steam през 2023 г.?

 • Mystery Festival: 20-27 февруари
 • Пролетна разпродажба: 16-23 март
 • Фестивал на пъзела: 24 април – 1 май
 • Спортен празник: 15-22 май
 • Следващ фестивал: 19-26 юни
 • Лятна разпродажба: 29 юни – 13 юли
 • Фестивал на поверителността: 24-31 юли
 • Фестивал на визуалния роман: 7-14 август
 • Фестивал на стратегията: 28 август – 4 септември
 • Фестивал SHMUP: 25 септември – 2 октомври
 • Следващ фестивал: 9-16 октомври
 • Разпродажба за Хелоуин: 26 октомври – 2 ноември
 • Есенна разпродажба: 21-28 ноември
 • Зимна разпродажба: 21 декември – 4 януари

Всяка година се провеждат различни кампании в магазина за дигитални игри Steam, който има огромна популярност по света. Благодарение на тези кампании играчите могат да купуват игри на по-достъпни цени.

След навлизането в 2023 г. повечето играчи се чудеха кога ще се проведат новите кампании. Valve сподели тазгодишния календар с отстъпки на страницата си в Steam. Така стана ясно кога ще се проведат кампаниите с намалени цени на игрите.

Според календара, споделен от Valve, една от най-важните компании в индустрията за видеоигри, първата кампания за тази година, Mystery Festival, ще приключи на 27 февруари. Като част от Mystery Festival, който започна на 20 февруари, много игри бяха намалени, включително Return of the Obra Dinn, Among Us, Pentiment и Blacksad: Under the Skin.

Втората кампания за тази година ще стартира на 16 март и ще приключи на 23 март. Трябва да се отбележи, че пролетната разпродажба е една от кампаниите, в които се правят големи намаления. Кампанията, наречена Пъзел фестивал, ще се проведе между 24 април и 1 май.

Спортният празник, който ще започне на 15 май, ще приключи на 22 май. Next Fest ще се проведе между 19-26 юни. Втората голяма разпродажба за годината ще стартира в края на юни. Много игри ще бъдат намалени като част от кампанията Summer Sale, която ще се проведе между 29 юни и 13 юли.

Фестивалът на неприкосновеността на личния живот, където се очаква да бъдат пуснати в продажба видеоигри с тематика на поверителността, ще се проведе от 24 до 31 юли. Тази кампания е важна възможност, особено за играчи, които обичат да играят стелт игри.

Според споделения календар между 7 и 14 август ще се проведе кампания, наречена Visual Novel Festival. Има и кампания за играчи, които обичат да играят стратегически игри . Кампанията, наречена Strategy Festival, ще се проведе от 28 август до 4 септември.

Кампанията, наречена SHMUP Festival, която ще се проведе между 25 септември и 2 октомври, се харесва на играчи, които обичат игрите shoot ’em up. Друго събитие на Next Fest ще се проведе между 9-16 октомври. Беше обявено, че разпродажбата за Хелоуин ще бъде достъпна от 26 октомври до 2 ноември.

Есенната разпродажба, която предлага много важни възможности за отстъпки за игри, ще се проведе на 21-28 ноември, а зимната разпродажба ще се проведе на 21 декември-4 януари. В тази статия отговорихме на въпросите кога започват и приключват отстъпките в Steam. Можете да разгледате нашето ръководство и да разберете кога ще се проведат кампаниите в популярния магазин за цифрови игри. Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Кога ще бъде пусната Assassin’s Creed Hexe?
 2. Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!
 3. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077
 4. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!
 5. Нови опции за абонамент идват в Ubisoft+!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.