Пилето McDonald’s Сред Нас Се Продава За 100 000 Долара

among us mcdonald

Пилето McDonald’s Among Us стана вирусно. Сред нас пилешките крилца струват 100 000 долара.

Пилето McDonald’s Among Us стана вирусно. Сред нас, което беше обявено през 2018 г. и не оказа голямо влияние в света на игрите през 2020 г., отново е на дневен ред с пиле, подобно на неговите герои в играта. Пилешко крило на McDonald’s, което се продава преди 3 дни, в момента е на ниво от 100 хиляди долара.

Прочети Още: Официално обявена нова дата на стартиране на Windows

Пилешко крило на Макдоналдс, наподобяващо герои от популярната игра „Сред нас“, беше публикувано в eBay в петък. Офертата все още продължава, но хората казват, че ще платят над 99 000 долара за самородка точно сега .

Пилешки крилца (промоционалното меню на франчайз за бързо хранене с групата K-pop), за което бе обявено, че е извън менюто на BTS на McDonald’s, за първи път бяха изброени в eBay за $ 0,99 от потребител на име Polizna. Оттогава са направени 179 оферти и цената му е скочила до 99 105 долара. Търгът ще продължи 17 часа, докато късметлията (или късметлия) победител вземе късчето и си тръгне.

Пилето на Макдоналдс „Сред нас“ става вирусно

След публикацията в официалния акаунт в Twitter сред нас вероятно повече хора видяха списъка и – макар и на шега – направиха оферта. Ценообразуването, което вече е астрономическо, има потенциал да се превърне в още по-голям паричен поток.

Профилът на Xbox в Twitter не пропусна да рекламира това пилешко крило. Казвайки, че късчето трябва да идва най-малко със сок от сечуан срещу заплащането на толкова голяма цена  , Xbox накара пилешкото месо сред нас да стане още по-вирусно. По предложение на Xbox продавачът в eBay обяви, че ще изпрати този сос с пилето при поискване от купувача.

Подобни публикации

  1. Студените Градове На Канада Ще Се Отопляват С Биткойн Майнинг
  2. Обяснени най – често срещаните методи за кибер измами
  3. Представен Oppo Enco Free2: Характеристики и цена!
  4. SSD дисковете не са толкова сигурни и издръжливи, колкото изглежда
  5. Бившият дизайнер на Apple се предлага за Ferrari

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.