Функцията „Live Together“ идва в YouTubeФункцията „Live Together“ идва в YouTube

YouTube въвежда популярната функция на TikTok „Live Together“ в своята платформа. Ето всички подробности за функцията!

Когато YouTube въведе нова функция, първо обяснява тази функция в канала Creator Insider и в публикациите в блога, които публикува. Новата функция, която обяви днес, е функцията, която сме свикнали да виждаме в платформи за излъчване на живо като Bigo, Tango или TikTok.

Разгледай Още: Биткойн на стойност три милиарда долара, вижте откъде идва!

Тази нова функция, наречена „ На живо заедно “, ви позволява да поканите някой друг като гост във вашето собствено предаване на живо. YouTube заяви, че на този етап функцията не може да се използва в десктоп, тоест уеб версии, и е специфична само за мобилни платформи.youtube live together

„Live Together“ ще бъде ексклузивно за мобилно приложение

Освен това функцията първоначално ще бъде достъпна само за ограничен брой създатели, но ще бъде достъпна за всички след необходимото тестване. Потребителите на YouTube ще могат предварително да планират поток на живо с всеки гост и могат да го направят чрез уеб браузър. Също така ще бъде възможно да се приемат множество гости по време на процеса на предаване на живо, но в момента е разрешен само един гост наведнъж .

Изглежда, че YouTube планира да включи същото съдържание в своята платформа в резултат на общото излъчване, което става широко разпространено в много платформи за излъчване на живо. Творците, които наскоро са имали възможност да получат достъп до възможността за тестване, ще видят, че опцията „Отидете на живо заедно“ е активна в техните акаунти. Други творци от същата секция могат да бъдат поканени в предавания.

И така, какво мислите за тази нова функция за поточно предаване на живо на YouTube? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Синята отметка може да се скрие в Twitter
  2. Нова функция дойде в Play Store: Осигурява голямо удобство!
  3. Истински Windows 11 и Office 2021 Възможност на много ниска цена!
  4. Най-често срещаните проблеми със Slack и техните решения
  5. С Bing е възможно да обобщавате уеб страници с едно щракване!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.