Малки съвети, които да ви направят успешен човек в YouTube?

youtube 2020

YouTube е платформа за споделяне на видео, която Google купува, като плаща определена сума от служителите на PayPal. Ходът на Google дойде, когато разбра, че бъдещето на YouTube е светло. YouTube е перфектният адрес, за да чуете гласа си по целия свят.

Например майка му, която прекара детството си в Стратфорд, като работи на нископлатени работни места, изигра главна роля в позицията на Джъстин Бийбър днес. Джъстин Бийбър се интересуваше много от музиката, както и от спортовете, от които се интересуваше. Бийбър участва в конкурс, в който израства през 2007 година.

Майката на Джъстин Бийбър записа видео и го сподели в YouTube, за да гледа кадрите на сина си в състезанието. Това накара Джъстин Бийбър да расте за кратко време. Разбира се, неизбежно Джъстин Бийбър, който спечели толкова много фенове, беше открит от важните хора. Продуцентите, които видяха таланта на Бийбър, се свързаха с Джъстин Бийбър и майка му и този ден беше смятан за повратна точка за Бийбър.

Тъй като YouTube днес е толкова популярен сред потребителите, придобиването на слава в YouTube не е толкова лесно, колкото преди, но не е невъзможно да успеете в YouTube. В тази статия ще научите съветите, които ще ви направят успешен в YouTube . Ето съветите, които ще ви направят успешен в YouTube !

1. Първо качено видео

Когато първото видео, което качите в YouTube, привлича вниманието от потребителите, никой няма да може да ви попречи да качвате повече видеоклипове във вашия канал. 95% от каналите с най-много абонати имат хиляди гледания на първите си видеоклипове в YouTube.

2. Поставяне на цел

Вашият видео може да не получи добро взаимодействие от зрителите, всеки човек може да не спечели слава от първия качен видеоклип. Причината, поради която вашите видеоклипове не са интересни, може да е, защото споделяте видеоклиповете си в друг канал или в интернет. Търсачката, YouTube, новини и други продукти на Google имат алгоритъм, който ще поддържа само уникално съдържание в горната част.

3. Обложка на снимки

Една от най-големите причини, поради която каналът ви в YouTube не се интересува, е, че използвате клик-байт в обложките . Ако сте нов в YouTube , уверете се, че снимките на кориците са много съвместими с видеосъдържанието и не съдържат капани за щракване, тъй като снимките на кориците, използвани за целите на капана за щракване, ще получат много лоша реакция от потребителите и ще доведат до загуба на цялото доверие във вас в бъдеще.

4. Качество

Уверете се, че вашите видеоклипове изглеждат професионално. Вашето видео съдържание трябва да изглежда оригинално. Много хора създават видеоклипове, като комбинират множество видео кадри (като най-добрите филми на ужасите на всички времена). Той съдържа специални сцени от трейлъри и филми, но благодарение на заглавието няма издаване на авторски права. Друг начин да поддържате канала и видеоклиповете си по-високи е да качвате видео с HD резолюция.

Тема 5

YouTube е всичко за забавление. Каналите с най-много абонати в YouTube обикновено са канали със забавно съдържание. Дори и вашият предмет да е свързан с образованието, винаги трябва да поддържате вашето видео съдържание забавно.

Някои от темите, които хората обичат да гледат в YouTube са: Музика, шега, забавно, технология и игра.

Подобни публикации

  1. Идва нова актуализация за реакциите на емоджи WhatsApp
  2. Microsoft обявява серия от иновации, идващи в Windows 11 Store
  3. Идва ограничение на историите в Instagram
  4. Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте!
  5. Новото видео на НАСА показва как черна дупка е погълнала звезда

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.