Marvel NFT пуска дигитални комикси

marvel nft

Какво има в колекцията от цифрови комикси на Marvel NFT? Поредицата, която започна с Spider-Man и Captain America, продължава с по-специални комикси.

След NFT дигиталните колекции на Marvel Entertainment с Spider-Man и Captain America, класическата серия Marvel Comics се открива и като NFT. Тази колекция включва още „Пътуване в мистерия“ и „Фантастична четворка“.

Месецът на Marvel е в разгара си и легендарната комикс компания ни дава нова награда за феновете, които да купуват на своята платформа VeVe : Този уикенд Marvel пусна първата си колекция от дигитални комикси във формат с неразменяема монета (NFT) .

Досега имаше две продажби на Marvel на VeVe. Колекцията от дигитални скулптури на Spider-Man беше NFT, която стартира поредицата на VeVe, а колекцията на Captain America също беше пусната миналата седмица. Дигиталната колекция на Spider-Man се разпродаде за по-малко от 24 часа, докато рестартираният комплект Captain America беше изчерпан за по-малко от 24 минути.

Продажбите на комикси NFT във VeVe ще продължат до неделя. Тази NFT колекция съдържа три различни четими класики от архивите на Marvel.

Какво има в колекцията от цифрови комикси на Marvel NFT?

Подобно на предишните NFT колекции на Marvel, комиксите се предлагат в едно от петте нива на рядкост, от обикновени до редки. Първият комикс за продажба ще бъде Marvel Comics #1 . През 1939 г., когато компанията се нарича Timely, тя публикува комикс, включващ дебюта на Android версията на Human Torch и Namor Sub-Mariner. Собствениците на NFT ще имат достъп до този първи комикс.

Вторият е Journey Into Mystery #85 , комикс на Тор, който разкрива първото изобразяване на Локи, Хаймдал и столицата на Асгард .

И накрая, третият комикс, който ще бъде пуснат, е емблематичната Фантастична четворка #1 , написана от Стан Лий и Джак Кърби. Тази колекция от комикси бележи дебюта на легендарния квартет и затвърждава позицията на Marvel в конкурса за компании за комикси.

Прочети Още: Как да деактивирам EON SMART TV?

Първият и третият NFT имат 60 000 отпечатъка, докато Journey Into Mystery има само 50 000 отпечатъка. Причината, поради която Journey Into Mystery е произведена в сравнително малък брой, е, че дебютът на Loki е малко по -специален от останалите.

40 000 копия са отпечатани като обикновени или класически корици, докато рядкото издание „ True Believer Variant “ ще бъде ограничено само до 500 копия . Всички комикси обаче струват 6,99 долара и се разпределят на случаен принцип по време на продажбата, което позволява на всеки да получи рядък и ценен NFT от колекцията.

Подобни публикации

  1. Instagram вече ще цензурира снимки с голота в DM
  2. Какво представлява динамичният остров, който познаваме с iPhone 14 Pro?
  3. YouTube с нов дизайн за мобилни устройства и мрежа
  4. 9 неизвестни функции на Twitter
  5. TikTok имитира някои функции на BeReal!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.