Marvel NFT пуска дигитални комиксиmarvel nft

Какво има в колекцията от цифрови комикси на Marvel NFT? Поредицата, която започна с Spider-Man и Captain America, продължава с по-специални комикси.

След NFT дигиталните колекции на Marvel Entertainment с Spider-Man и Captain America, класическата серия Marvel Comics се открива и като NFT. Тази колекция включва още „Пътуване в мистерия“ и „Фантастична четворка“.

Месецът на Marvel е в разгара си и легендарната комикс компания ни дава нова награда за феновете, които да купуват на своята платформа VeVe : Този уикенд Marvel пусна първата си колекция от дигитални комикси във формат с неразменяема монета (NFT) .

Досега имаше две продажби на Marvel на VeVe. Колекцията от дигитални скулптури на Spider-Man беше NFT, която стартира поредицата на VeVe, а колекцията на Captain America също беше пусната миналата седмица. Дигиталната колекция на Spider-Man се разпродаде за по-малко от 24 часа, докато рестартираният комплект Captain America беше изчерпан за по-малко от 24 минути.

Продажбите на комикси NFT във VeVe ще продължат до неделя. Тази NFT колекция съдържа три различни четими класики от архивите на Marvel.

Какво има в колекцията от цифрови комикси на Marvel NFT?

Подобно на предишните NFT колекции на Marvel, комиксите се предлагат в едно от петте нива на рядкост, от обикновени до редки. Първият комикс за продажба ще бъде Marvel Comics #1 . През 1939 г., когато компанията се нарича Timely, тя публикува комикс, включващ дебюта на Android версията на Human Torch и Namor Sub-Mariner. Собствениците на NFT ще имат достъп до този първи комикс.

Вторият е Journey Into Mystery #85 , комикс на Тор, който разкрива първото изобразяване на Локи, Хаймдал и столицата на Асгард .

И накрая, третият комикс, който ще бъде пуснат, е емблематичната Фантастична четворка #1 , написана от Стан Лий и Джак Кърби. Тази колекция от комикси бележи дебюта на легендарния квартет и затвърждава позицията на Marvel в конкурса за компании за комикси.

Прочети Още: Как да деактивирам EON SMART TV?

Първият и третият NFT имат 60 000 отпечатъка, докато Journey Into Mystery има само 50 000 отпечатъка. Причината, поради която Journey Into Mystery е произведена в сравнително малък брой, е, че дебютът на Loki е малко по -специален от останалите.

40 000 копия са отпечатани като обикновени или класически корици, докато рядкото издание „ True Believer Variant “ ще бъде ограничено само до 500 копия . Всички комикси обаче струват 6,99 долара и се разпределят на случаен принцип по време на продажбата, което позволява на всеки да получи рядък и ценен NFT от колекцията.

Подобни публикации

  1. Ерата на телефонните номера в WhatsApp приключва
  2. WhatsApp с нова функция която няма да имате нужда от преводач
  3. Нова функция идва в Instagram, която ще ви хареса много!
  4. Забравете заглавията: YouTube открива вашата музика без усилия!
  5. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.