Mcdodo представя нов аксесоар за зареждане в Cyberpunk дизайнmcdodo cyberpunk zaryadno

Mcdodo представя нов аксесоар за зареждане в Cyberpunk дизайн

Mcdodo представи своя нов прозрачен аксесоар за зареждане, който привлича вниманието със своя киберпънк дизайн. Ето подробностите и цената на аксесоара за зареждане! Mcdodo продължава да добавя нови продукти към продуктовата си гама, които ще улеснят живота. Аксесоарите от ново поколение MagSafe успяват да бъдат сред незаменимите в ежедневието като дизайн и функционалност, както и висока технология и скорост. В тази насокаMcdodo представи новия си продукт, зарядното устройство, проектирано в киберпънк.

Mcdodo, една от най-бързо развиващите се марки за мобилни аксесоари , продължава да произвежда технологични аксесоари за ежедневни нужди. Всеки ден Mcdodo успява да добавя нови към своите повече от 350 опции за аксесоари, включително много иновативни продукти като USB-C хъбове, кабели за бързо зареждане с LED светлини, бързи GaN зарядни устройства, bluetooth слушалки и държачи за кола с безжично зареждане.

15W безжично зарядно за кола MagSafe, най-новият иновативен продукт на Mcdodo; В допълнение към функцията си за бързо зареждане, той привлича вниманието с успешния си дизайн и функции за зареждане на високо ниво, със специалната си технология, разработена срещу нагряване, и прозрачния си киберпънк дизайн, който показва вътрешността на устройството.

Предлагайки 15W бързо зареждане за iPhone 13 и 14, MagSafe transparent charging не само предлага бързо и практично зареждане във всякаква среда, но също така пасва идеално на уникалния дизайн на iPhone с неговия естетичен външен вид и елегантност.

Прозрачният дизайн на високоскоростните цифрови кабели на Mcdodo, които показват състоянието на заряда, доставя на потребителя визуално удоволствие. Кабелите Type-C и Lightning с интелигентно изключване и двуцветно управление на осветлението предлагат бързо зареждане до 100 W, като същевременно поддържат бързо зареждане на различни устройства.

  1. MCdodo Cyberpunk Design Transparent Charge Цена
  2. Mcdodo 15W прозрачно зарядно за кола MagSafe: 84 лв
  3. Mcdodo 15W Transparent MagSafe Зареждане: 64 лв
  4. Mcdodo Прозрачни кабели за зареждане: 30 лв

И така, какво мислите за този нов аксесоар за зареждане от Mcdodo? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Характеристикa на Samsung Galaxy Z Fold 6
  2. Характеристики и цена на OnePlus Watch 2
  3. Телефонът се изключва с пълна батерия
  4. Как да добавя приложения за Android към Windows 11?
  5. Характеристика на Vivo V30 Pro

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.