Какво е AirTag? Как да използвам? Какво прави?kakvo e airtag

Какво е AirTag? Как да използвам? Какво прави?

Какво е AirTag, какво прави, как се използва? Колко струва AirTag? Подготвили сме ръководство за тези, които са любопитни за отговорите на тези въпроси. Ето отговорите на въпросите! Много хора, които използват продукти на Apple, се чудят какво е AirTag. В тази статия ще отговорим на някои въпроси относно продукта, пуснат от технологичния гигант през последните години. Можете да прегледате статията, която подготвихме и да имате информация за продукта.

В допълнение към устройства като Apple MacBook, iPhone, iPad и Mac, технологичният гигант Apple пусна много полезен продукт през последните години. Продуктът, наречен AirTag, премахва проблема със забравянето.

Какво е AirTag, какво прави?

Пуснат през 2021 г., AirTag е устройство за проследяване, което улеснява потребителите да намират вещите си. Устройството, което е идеално за потребители, които често забравят вещите си, позволява безпроблемно откриване на местоположението на изгубени вещи.

Например, ако губите ключовете си често и искате да сложите край на това, можете да прикачите ключовете си към AirTag. По този начин не е нужно да се притеснявате и можете да разберете къде сте забравили ключовете си много лесно чрез приложението Find. Разбира се, продуктът, който ще използвате, не се ограничава само до ключа.

Благодарение на малкия си размер и леко тегло, устройството може да се носи безпроблемно. Уебсайтът на Apple посочва, че данните за местоположението никога не се съхраняват в AirTag и данните за местоположението се криптират на всяка стъпка.

Ако AirTag на потребител пречи на вашите вещи, вашият iPhone открива, че AirTag е с вас и издава предупреждение. Възпроизвежда се звук, когато все още не можете да намерите продукта след известно време. Този сигнал става активен само когато AirTag се отдалечи от потребителя.

Продуктът разполага със стандартна батерия, която можете да замените практически. Вашият iPhone ви уведомява, когато батерията на устройството трябва да бъде сменена, което може да се използва за продължителен период от време.

Водоустойчив ли е AirTag?

AirTag е устойчив на вода, пръски и прах. По този начин продуктът продължава да действа и при контакт с вода. Има само една точка, която не трябва да се забравя тук. Устройството, което има сертификат IP67, може да издържи на вода до максимална дълбочина от 1 метър за до 30 минути. Трябва също да се отбележи, че устройството вероятно ще бъде водоустойчиво.

Колко струва AirTag?

 • Единичен пакет: 70 лв
 • 4 пакета: 240 лв

AirTag има цена от 70 лв на официалния уебсайт на Apple. Опаковката от четири продукта се продава за 2 хиляди 40 лв. Понастоящем към устройството може да се добави безплатно лазерен печат, състоящ се от емотикони, инициали и цифри. По този начин устройството може да бъде персонализирано. Разбира се, това не е задължително.

Забележка : Ценовият етикет на продукта може да се промени с времето. Поради тази причина, ако искате да закупите продукта, можете да проверите цените на официалния уебсайт на Apple.

Как да използвам AirTag?

 • Доближете AirTag до вашия iPhone.
 • Ще се отвори нов прозорец на iPhone.
 • Натиснете бутона „Свързване“.
 • Назовете AirTag.
 • Докоснете бутона „Продължи“.
 • Изберете емотикони.
 • Натиснете бутона „Продължи“.
 • Следвайте инструкциите.
 • След сдвояване отворете приложението Find.

С много стилен дизайн, AirTag може да се използва много лесно. Когато вашият iPhone разпознае продукта, на екрана ще се появи бутонът „Свързване“. След като щракнете върху бутона за свързване, трябва да наименувате продукта и да натиснете бутона „Продължи“.

В следващата стъпка ще бъдете помолени да изберете емотикони и след това трябва да докоснете отново бутона „Продължи“. Завършете процеса, като следвате инструкциите. Когато процесът приключи, вашият Apple акаунт ще бъде сдвоен с продукта. След мача вече можете да видите AirTag на картата в приложението Find.

Ако AirTag е близо до вас, приложението Find на вашия iPhone показва къде е AirTag със знаци със стрелки и информация за посоката благодарение на функцията за точно местоположение. Например, ако въпросният продукт е в другата стая, можете лесно да видите в каква посока трябва да отидете в къщата.

Ако все още не можете да го намерите въпреки указанията, показани от устройството, можете да натиснете бутона за сила на звука. По този начин можете да накарате звук да излезе. Това ще ви улесни при намирането на продукта.

В тази статия отговорихме на някои любопитни въпроси, включително цената на AirTag, разработен от технологичния гигант Apple. Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Достатъчно ли е 8 GB RAM за Mac?
 2. Новото приложение за споделяне на снимки на TikTok Notes
 3. Характеристики на часовник Smart Band 9 на Xiaomi
 4. Microsoft представи своите компютри, поддържани от изкуствен интелект
 5. Apple Watch ще може да измерва кръвното налягане!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.