Meta Обявено: Още едно приложение влиза в историята!meta messenger lite otiva v istoriata

Още едно приложение влиза в история!

Според Meta още едно приложение, което има трудности да се справи с днешните телефони, ще бъде забъркано в прашните страници на историята. Ето подробностите! Приложението Messenger Lite, което беше отворено през 2016 г., ще бъде затворено с новото решение на Meta. Приложението, разработено за телефони с Android, вече не може да се справи с днешната скорост.

Facebook Lite и Instagram Lite версиите на приложението, чиято поддръжка ще бъде прекратена през септември, все още са налични в Play Store.

Какви са причините за закриването?

Messenger Lite беше доста страхотно приложение за по-стари телефони с Android с малък отпечатък. Ограниченото място за съхранение и мощността на производителността обаче трудно успяват да се справят с настоящите телефони.

Приложението допринесе за социализирането на потребителите с основни функции за съобщения, като групови чатове и споделяне на снимки. Благодарение на простия си външен вид и закачлив интерфейс, той някога е бил използван на почти всички телефони.

Въпреки това, изоставащите технически характеристики на приложението не можаха да се адаптират към днешните смартфони. Имайки предвид всичко това, Meta реши да затвори приложението на 18 септември.

Тъй като процесът на изключване ще се извършва постепенно, потребителите ще бъдат насочвани към Messenger. Всички съобщения в приложението ще могат да се преглеждат и в Messenger. По този начин потребителите няма да бъдат засегнати от изключването.

За да успокои потребителите, Мета обясни: „Знаем, че вашите разговори са важни за вас, така че всичко в Messenger Lite все още е достъпно в Messenger.“

Meta започна да показва „Използвайте Messenger, за да продължите да чатите“, за да пренасочва потребителите към Messenger. Мислите ли, че решението на Мета е правилно? Не забравяйте да споделите вашите коментари с нас.

Подобни публикации

  1. Най-голямото изобретяване от iPhone! Как ще е роботът на Apple?
  2. Голямо развитие за електрически велосипеди
  3. Red Magic представя новия лаптоп Titan 16 Pro
  4. Зукърбърг представя бъдещите AR очила
  5. Как да ъпгрейдна паметта на iPhone? Как да увеличим съхранението на iPhone?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.