Microsoft обявява серия от иновации, идващи в Windows 11 Store

windows 11 store

Microsoft обяви иновациите, които ще дойдат в преработения Microsoft Store за Windows 11. Ето всички иновации!

На Build 2022 Microsoft обяви подобрения на преработения Microsoft Store в Windows 11 , като носи много дълго търсени функции както за потребителите, така и за разработчиците. Докато компанията говори за това как рекламите в магазините ще помогнат на разработчиците в техния блог, има и други по-важни функции, които ще се харесат на потребителите.

Една от най-важните иновации в тази актуализация е функцията „Възстановяване на всички“ , която ще ви позволи да изтеглите всички приложения, които преди това са били на вашия компютър . Секцията за търсене също най-накрая вижда подобрения. Сега най-добрият резултат е връзка към приложението, а не към уебсайт.

Прочети Още: Apple се съгласи с LG за предна камера на iPhone 14windows 11 magazin

Важни промени са налични и за разработчиците

Има и някои приятни нови функции, обявени за разработчиците, като например възможността да се показват конкретни приложения на конкретна аудитория за тестване, да се разрешават повече категории приложения за Windows в магазина и да се отговаря на потребителски отзиви за техните приложения.

Всички тези подобрения са вторите големи подобрения за новата версия на Microsoft Store , откакто беше пусната с Windows 11 през октомври 2021 г., но Microsoft има още много да направи, за да отрази усилията на Apple в App Store и да стигне до същото точка има нещо.

Въпреки че все още не сме чули кога Sun Valley 2 , първата голяма актуализация на Windows 11, ще бъде пусната, в интерес на Microsoft ще бъде да види тези актуализации в Microsoft Store по-рано, особено като се има предвид, че конференцията на Apple WWDC ще започне с очакваното софтуерни съобщения на 6 юни.

Подобни публикации

  1. Премахнато изискване за самолетен режим при полети!
  2. Актуализацията на Android 13 пристигна за смарт телевизори
  3. Кога ще бъде пуснат iOS 16.2?
  4. Нови емотикони идват в WhatsApp 2022
  5. Discord не се отваря, какви са методите за решение?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.