Microsoft обявява серия от иновации, идващи в Windows 11 Storewindows 11 store

Microsoft обяви иновациите, които ще дойдат в преработения Microsoft Store за Windows 11. Ето всички иновации!

На Build 2022 Microsoft обяви подобрения на преработения Microsoft Store в Windows 11 , като носи много дълго търсени функции както за потребителите, така и за разработчиците. Докато компанията говори за това как рекламите в магазините ще помогнат на разработчиците в техния блог, има и други по-важни функции, които ще се харесат на потребителите.

Една от най-важните иновации в тази актуализация е функцията „Възстановяване на всички“ , която ще ви позволи да изтеглите всички приложения, които преди това са били на вашия компютър . Секцията за търсене също най-накрая вижда подобрения. Сега най-добрият резултат е връзка към приложението, а не към уебсайт.

Прочети Още: Apple се съгласи с LG за предна камера на iPhone 14windows 11 magazin

Важни промени са налични и за разработчиците

Има и някои приятни нови функции, обявени за разработчиците, като например възможността да се показват конкретни приложения на конкретна аудитория за тестване, да се разрешават повече категории приложения за Windows в магазина и да се отговаря на потребителски отзиви за техните приложения.

Всички тези подобрения са вторите големи подобрения за новата версия на Microsoft Store , откакто беше пусната с Windows 11 през октомври 2021 г., но Microsoft има още много да направи, за да отрази усилията на Apple в App Store и да стигне до същото точка има нещо.

Въпреки че все още не сме чули кога Sun Valley 2 , първата голяма актуализация на Windows 11, ще бъде пусната, в интерес на Microsoft ще бъде да види тези актуализации в Microsoft Store по-рано, особено като се има предвид, че конференцията на Apple WWDC ще започне с очакваното софтуерни съобщения на 6 юни.

Подобни публикации

  1. Синята отметка може да се скрие в Twitter
  2. Нова функция дойде в Play Store: Осигурява голямо удобство!
  3. Истински Windows 11 и Office 2021 Възможност на много ниска цена!
  4. Най-често срещаните проблеми със Slack и техните решения
  5. С Bing е възможно да обобщавате уеб страници с едно щракване!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.