Най-бързият VPN софтуер, който не запазва вашите данни: Hide.mehide me vpn

Най-бързият VPN софтуер, който не запазва вашите данни: Hide.me

Обясняваме подробно защо потребителите трябва да изберат това VPN решение с нашия преглед на Hide.me за най-бързия VPN софтуер без регистрация.

Ако търсите бърз VPN доставчик, фокусиран върху поверителността, който ви позволява да бъдете анонимни, можете да сте сигурни, че няма да ви отнеме време да решите кое VPN решение е подходящо за вас, ако обърнете внимание на точките, които ще спомена в обхвата на прегледа на Hide.me.

Както знаете, има безброй предимства при използването на VPN, но не всеки доставчик на VPN ви дава възможност да се възползвате от тези предимства. Въпреки че се надявате на по-бърз интернет, може да сте разочаровани от забавянето на интернет още повече.

Hide.me се откроява сред своите конкуренти със своята поверителност, скорост и други разширени функции, които предлага. Когато разгледаме по-отблизо това решение, което предлага непропуснати възможности в рамките на Черния петък, вече ще започнете да мислите, че едно от най-добрите VPN решения за вас е Hide.me.

Ако желаете, нека изясним защо тези, които в момента не са потребители на VPN, трябва да използват VPN, преди да пристъпим към прегледа.

Разгледай Още: Голяма уязвимост от Whatsapp

Какво е VPN?

VPN е съкращение от виртуална частна мрежа. Това означава виртуална частна мрежа на турски. Целта на VPN е да създаде защитен маршрут, използвайки силни протоколи. Той скрива истинския IP адрес на потребителя и криптира всички данни за безопасно и лично сърфиране в интернет.

Тунели на доставчик на VPN с VPN сървъри, разположени в различни региони. Благодарение на криптирането, направено по-късно, потребителите, които влизат в този тунел, нямат достъп до ничия история на сърфиране в интернет, освен до себе си.

Всички ваши дейности могат да бъдат наблюдавани, ако се свържете с обществени Wi-Fi мрежи, предлагани в библиотеки, кафенета, автобуси и подобни места. Определено трябва да кандидатствате за такива решения, за да попречите на злонамерен човек да следи какво правите, докато сте свързани с интернет.

Основни характеристики на Hide.me VPN

 • Не записва.
 • 10 едновременни връзки
 • Поддръжка на WireGuard, OpenVPN, IKEv2, SoftEther, SSTP
 • 2000+ сървъра в 75+ местоположения
 • Мултиплатформена поддръжка
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Поддръжка на множество раздели
 • Kill Switch
 • Разделено тунелиране
 • 24/7 поддръжка на живо
 • нисък пинг

С криптирането, осигурено от доставчика на VPN, вие не позволявате на тези хора да изпълняват своите злонамерени цели. Разбира се, не всеки VPN доставчик също ще ви предпази. Така че трябва да сте много внимателни кое VPN решение използвате.

Един от доставчиците, който предлага най-добрата услуга в това отношение е Hide.me. Ако погледнете важните функции, които този VPN доставчик може да предложи, ще видите, че това е съвсем вярно.

Ето акцентите на Hide.me. Нека разгледаме по-подробно тези функции.

Няма записи
Hide.me, който се грижи за онлайн поверителността на потребителите, подчертава, че не запазва лични данни . Софтуерът, който не регистрира хронологията на браузъра, също не съхранява регистрационни файлове за активност на VPN сървъри. Всички данни отиват към VPN услугата анонимно и тези данни не могат да бъдат свързани с IP адреса на потребителите.

Софтуерът, който ви позволява да сърфирате в интернет, като същевременно запазва реалния ви IP скрит, запазва местоположението ви безопасно и не позволява на другите да ви шпионират.

10 едновременни връзки
Можете да използвате VPN програмата, която защитава поверителността ви в дигиталния свят, на до 10 устройства едновременно. По този начин можете да получите защитена връзка за устройствата във вашия дом и да сърфирате свободно в интернет.

Поддръжка на Wireguard, Openvpn, Ikev2, Softether, SSTP
Услугата, която има голяма популярност в целия свят, използва протоколи Wireguard, Openvpn, Ikev2, Softether, SSTP. WireGuard, VPN протоколът, създаден с криптиране и модерна технология, определя как данните се прехвърлят и криптират, за да гарантира сигурността на вашата интернет връзка.

2000+ сървъра в 75+ местоположения
Услугата, която е много лесна за използване, привлича вниманието с поддръжката си на повече от 2000 10 Gbps сървъра в повече от 75 локации. Можете да се свържете с тези сървъри с помощта на софтуера и да използвате интернет без проблеми с връзката.

Мултиплатформена поддръжка
Hide.me поддържа Windows, macOS, Android, iOS, модем, Chrome, Firefox, Edge, BlackBerry, Android TV, Amazon Fire OS и Linux. Това избягва всякакви проблеми със съвместимостта. Имате възможност да използвате софтуера удобно на тези платформи.

30-дневна гаранция за връщане на парите
Услугата има 30-дневна гаранция за връщане на парите. Имайки предвид предлаганите функции и придобития опит, въпреки че тази възможност е много малка, ако не харесвате услугата, можете да заявите, че искате възстановяване на сумата в рамките на определения период от време.

Поддръжка на няколко раздела
Функцията Multihop предоставя много практичен начин за създаване на динамична двойна VPN. Можете да изберете входящ и изходящ сървър, така че да можете да тунелирате през множество местоположения на VPN сървър много сигурно.

Kill Switch
Функцията Kill Switch в услугата гарантира, че не можете да комуникирате с интернет веднага щом VPN връзката бъде прекъсната. По този начин вашият реален IP адрес няма да бъде разкрит в случай, че връзката, която сте установили чрез VPN програмата, бъде прекъсната.

Разделено тунелиране
VPN софтуерът, който си направи име със своите разширени функции, има друга функция, наречена Split Tunneling.

Тази функция ви позволява да пазите определени приложения, които изтеглят, споделят файлове в безопасност с VPN. Освен това ви позволява достъп до уебсайтове и приложения, които ви пречат да използвате VPN. В допълнение, той елиминира проблема с високия ping, който се среща в онлайн игрите, и ви помага да харчите по-малко трафик за много интернет дейности.

24/7 поддръжка на живо
Предлага 24/7 поддръжка на английски и немски език чрез чат на живо и Ticket система. Блогът на услугата също има подробни статии и ръководства.

Нисък пинг
Hide.me, най-добрият VPN софтуер за хора, които обичат да играят видео игри, минимизира забавянето в игрите. По този начин проблемът с високия ping е предотвратен и игровото изживяване се повишава до следващото ниво.

Коментар на редактора
Стана доста трудно да сърфирате в интернет безопасно. Много уебсайтове събират невероятно количество важни данни за вас и понякога без вашето съгласие. От другата страна на везните са лошите. Стана много трудно да останем в безопасност във всичко това.

Можем спокойно да кажем, че Hide.me е един от малкото VPN доставчици, които могат да ви се притекат на помощ и да премахнат всичките ви притеснения относно поверителността. Функциите, предлагани от доставчика на VPN, ви дават наистина сигурно изживяване при сърфиране. Можете да сте в безопасност и да се наслаждавате на по-бързо сърфиране в интернет, докато използвате това VPN решение.

Препоръчваме ви да не пропускате страхотната възможност, която Hide.me предлага като част от Черния петък. Таксата за 12-месечен абонамент в момента е $49, но в рамките на Черния петък на потребителя се дават и 5 месеца. С други думи, за $49 ще получите 17-месечен абонамент. Това се равнява на $2,88 на месец.

Подобни публикации

 1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
 2. Asus Rog съюзник
 3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
 4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
 5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.