Най-добрите препоръки за Bluetooth слушалки – 2022 гBluetooth слушалките са наистина лесни за използване. И така, кои са най-добрите Bluetooth слушалки? Подробностите са в това съдържание.

С развитието на аудио технологиите и инструментите за възпроизвеждане на медии, моделите слушалки непрекъснато се обновяват. Кабелните слушалки, които използвахме, бяха заменени с bluetooth слушалки. Тези слушалки, които работят чрез установяване на безжична връзка със специалната bluetooth мрежа между устройството и слушалките, са разделени на две групи като в ухото и за ухото, според областите на тяхното използване.

Прочети Още: Stardew Valley постига невероятни продажби

Когато купувате Bluetooth слушалки, трябва да обърнете внимание и на неговите характеристики. Трябва да оцените фактори като живот на батерията, качество на звука, шумопотискане, издръжливост, дизайн в съответствие с основната ви цел на употреба. Освен това вашият избор трябва да бъде задоволителен по отношение на цена-качество. И така, кои са най-добрите марки и модели bluetooth слушалки? С нашия списък с препоръки за bluetooth слушалки , който сме подготвили за вас, до голяма степен премахваме този въпросителен знак.

Препоръки за Bluetooth слушалки за поставяне в ушите

 • Apple Airpods Pro
 • Sony WF-1000XM4
 • Philips SHB2515BK оптимистичен
 • Sennheiser CX 400BT
 • Samsung Galaxy Buds+

Слушалките за поставяне в ушите осигуряват предимство по отношение на преносимост, тъй като заемат по-малко място. Под това заглавие включваме препоръки за Bluetooth слушалки за поставяне в ушите и подробна информация за продукта.

Apple Airpods Proapple airpods pro

Apple, която коригира недостатъците на модела Airpods 2, който пусна по-рано, е сред най-добрите bluetooth слушалки с модела Airpods Pro. Слушалките, които могат да държат здраво в ухото със своя специален дизайн, тежат 5,4 грама всяка. Освен това качеството на връзката и скоростта на превключване между устройствата са доста високи. Apple Airpods Pro, който има сензори, които му позволяват да се активира само когато се постави в ухото, е един от задоволителни модели по отношение на качеството на звука.

Sony WF-1000XM4sony wf 1000xm4

Bluetooth слушалките за поставяне в ухото WF-1000XM4 на Sony, която е една от водещите марки, опитни в звука, прави слушането на музика по-приятно с отличната си функция за шумопотискане. Най-големият фактор за способността му да блокира шума толкова добре е неговият специален дизайн, който пасва идеално на ухото. С функцията за автоматична работа, която и слушалка да е включена в ухото, тя работи. Така че, когато поставите едната слушалка в ухото си, другата остава в режим на заспиване. Освен това е много полезен със своята сензорна функция.

Philips SHB2515BK оптимистиченphilips upbeat

Това е един от най-идеалните варианти за тези, които искат да бъдат едновременно икономични и задоволителни с качеството му. Philips SHB2515BK Upbeat, който има време за възпроизвеждане до 12 часа, стига да го носите в кутията за зареждане, осигурява 3 часа използване с едно зареждане, ако не носите кутията със себе си. В допълнение, слушалките, които имат силен бас и качествен звук, предоставят широка възможност за управление със своя многофункционален бутон, докато слушате музика.

Sennheiser CX 400BTsennheiser cx 400bt

Продължавайки успеха си в кабелните слушалки, както и в слушалките с bluetooth, моделът CX 400BT на Sennheiser, който се откроява със своя прост и стилен дизайн, има функция за пасивно шумопотискане. Слушалките, които достигат 20 часа използване в специалната си кутия за зареждане, имат време за използване от 5-6 часа при активна употреба без кутията. Той е сред моделите bluetooth слушалки, които можете да изберете по отношение на звуковата технология и ергономичната структура, използвани при производството им.

Samsung Galaxy Buds+samsung galaxy buds plus

Samsung Galaxy Buds Plus, който удовлетворява потребителите до голяма степен с предимствата, които предоставя с достъпната си цена, е модел слушалки с bluetooth, който осигурява лесна употреба от гледна точка на наличието на три микрофона. Една от причините за предпочитание е времето за зареждане. Батерията на слушалките е 85 mAh, а батерията за зареждане е 270 mAh. Моделът, който има време за използване от 22 часа в кутията за зареждане и 11 часа, когато е извън кутията, също е идеален по отношение на лекотата на използване.

Препоръки за Bluetooth слушалки за ухо

 • Sony WH-1000XM4
 • Jabra Elite 45ч
 • Adidas RPT-01
 • Apple AirPods Макс
 • JBL T500 BT

Слушалките за ухо са особено изгодни по отношение на изолирането на външния звук и дават по-чист и силен звук. Под това заглавие включваме препоръки за Bluetooth слушалки за поставяне в ушите и подробна информация за продукта.

Sony WH-1000XM4sony wh 1000xm

Sony WH-1000XM4, който е един от успешните модели по отношение на много функции като качество на звука, качество на разговора, степен на шумопотискане, живот на батерията, също осигурява удобство с поддръжката на Bluetooth сдвояване с множество устройства. Моделът, който има функции като автоматично превключване в режим на околния шум, когато установи, че говорите и спиране на музиката със сензори, когато не носите слушалки, има лек и ергономичен дизайн, който не уморява ушите.

Jabra Elite 45ч Jabra Elite 45

Jabra Elite 45h е една от bluetooth слушалките над ухото, която отговаря на повечето функции, търсени от тези, които обичат да слушат музика. Освен това, със своето превъзходство в зареждането, той е сред най-идеалните модели Bluetooth слушалки за над ухото. Предлагайки живот на батерията от близо 10 часа с 15-минутно зареждане, този модел е идеален продукт за съотношение цена-качество с достъпната си цена в сравнение с неговото качество, стилен дизайн и различни цветови опции.

Adidas RPT-01adidas- rpt 01

Добавяйки своята водоустойчива и издръжлива структура към 40-часовия живот на батерията, Adidas RPT-01, който е една от мощните опции, също има дизайн, подходящ за използване по време на спорт. За разлика от много други слушалки за поставяне в ушите, можем да кажем, че това е идеална спортна слушалка, тъй като не изпада от ушите ви по време на тренировка, топли ви в студено време и не се изпотява в горещо време.

Apple AirPods Максapple airpods max

Apple AirPods Max, които привличат вниманието с отличната си поддръжка за различни аудио формати и издръжливия си дизайн, са сред идеалните опции за bluetooth слушалки над ушите. В допълнение, интеграцията на Apple устройство, високото качество на звука, персонализираните настройки, активното шумопотискане и режимът на прозрачност са сред факторите, които правят този модел изгоден.

JBL T500 BTjbl t500 bt

JBL T500 BT е сред най-предпочитаните bluetooth слушалки над ушите със своето тегло от 113 грама и стилен дизайн. Моделът, който има капацитет на батерията, който ви позволява да слушате музика в продължение на 1 час само с 5-минутно зареждане, има опции за черен, бял, тъмносин и розов цвят.

Подобни публикации

 1. Как да рециклираме технологични отпадъци?
 2. Как да прехвърля данни от стар iPhone към нов iPhone?
 3. Как да инсталирате безплатен Windows 11?
 4. Пуснато приложението Vision Pro на TikTok
 5. Миграцията на потребителите на телефони с Android към iPhone

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.