Най-добрите препоръки за Bluetooth слушалки – 2022 гBluetooth слушалките са наистина лесни за използване. И така, кои са най-добрите Bluetooth слушалки? Подробностите са в това съдържание.

С развитието на аудио технологиите и инструментите за възпроизвеждане на медии, моделите слушалки непрекъснато се обновяват. Кабелните слушалки, които използвахме, бяха заменени с bluetooth слушалки. Тези слушалки, които работят чрез установяване на безжична връзка със специалната bluetooth мрежа между устройството и слушалките, са разделени на две групи като в ухото и за ухото, според областите на тяхното използване.

Прочети Още: Stardew Valley постига невероятни продажби

Когато купувате Bluetooth слушалки, трябва да обърнете внимание и на неговите характеристики. Трябва да оцените фактори като живот на батерията, качество на звука, шумопотискане, издръжливост, дизайн в съответствие с основната ви цел на употреба. Освен това вашият избор трябва да бъде задоволителен по отношение на цена-качество. И така, кои са най-добрите марки и модели bluetooth слушалки? С нашия списък с препоръки за bluetooth слушалки , който сме подготвили за вас, до голяма степен премахваме този въпросителен знак.

Препоръки за Bluetooth слушалки за поставяне в ушите

 • Apple Airpods Pro
 • Sony WF-1000XM4
 • Philips SHB2515BK оптимистичен
 • Sennheiser CX 400BT
 • Samsung Galaxy Buds+

Слушалките за поставяне в ушите осигуряват предимство по отношение на преносимост, тъй като заемат по-малко място. Под това заглавие включваме препоръки за Bluetooth слушалки за поставяне в ушите и подробна информация за продукта.

Apple Airpods Proapple airpods pro

Apple, която коригира недостатъците на модела Airpods 2, който пусна по-рано, е сред най-добрите bluetooth слушалки с модела Airpods Pro. Слушалките, които могат да държат здраво в ухото със своя специален дизайн, тежат 5,4 грама всяка. Освен това качеството на връзката и скоростта на превключване между устройствата са доста високи. Apple Airpods Pro, който има сензори, които му позволяват да се активира само когато се постави в ухото, е един от задоволителни модели по отношение на качеството на звука.

Sony WF-1000XM4sony wf 1000xm4

Bluetooth слушалките за поставяне в ухото WF-1000XM4 на Sony, която е една от водещите марки, опитни в звука, прави слушането на музика по-приятно с отличната си функция за шумопотискане. Най-големият фактор за способността му да блокира шума толкова добре е неговият специален дизайн, който пасва идеално на ухото. С функцията за автоматична работа, която и слушалка да е включена в ухото, тя работи. Така че, когато поставите едната слушалка в ухото си, другата остава в режим на заспиване. Освен това е много полезен със своята сензорна функция.

Philips SHB2515BK оптимистиченphilips upbeat

Това е един от най-идеалните варианти за тези, които искат да бъдат едновременно икономични и задоволителни с качеството му. Philips SHB2515BK Upbeat, който има време за възпроизвеждане до 12 часа, стига да го носите в кутията за зареждане, осигурява 3 часа използване с едно зареждане, ако не носите кутията със себе си. В допълнение, слушалките, които имат силен бас и качествен звук, предоставят широка възможност за управление със своя многофункционален бутон, докато слушате музика.

Sennheiser CX 400BTsennheiser cx 400bt

Продължавайки успеха си в кабелните слушалки, както и в слушалките с bluetooth, моделът CX 400BT на Sennheiser, който се откроява със своя прост и стилен дизайн, има функция за пасивно шумопотискане. Слушалките, които достигат 20 часа използване в специалната си кутия за зареждане, имат време за използване от 5-6 часа при активна употреба без кутията. Той е сред моделите bluetooth слушалки, които можете да изберете по отношение на звуковата технология и ергономичната структура, използвани при производството им.

Samsung Galaxy Buds+samsung galaxy buds plus

Samsung Galaxy Buds Plus, който удовлетворява потребителите до голяма степен с предимствата, които предоставя с достъпната си цена, е модел слушалки с bluetooth, който осигурява лесна употреба от гледна точка на наличието на три микрофона. Една от причините за предпочитание е времето за зареждане. Батерията на слушалките е 85 mAh, а батерията за зареждане е 270 mAh. Моделът, който има време за използване от 22 часа в кутията за зареждане и 11 часа, когато е извън кутията, също е идеален по отношение на лекотата на използване.

Препоръки за Bluetooth слушалки за ухо

 • Sony WH-1000XM4
 • Jabra Elite 45ч
 • Adidas RPT-01
 • Apple AirPods Макс
 • JBL T500 BT

Слушалките за ухо са особено изгодни по отношение на изолирането на външния звук и дават по-чист и силен звук. Под това заглавие включваме препоръки за Bluetooth слушалки за поставяне в ушите и подробна информация за продукта.

Sony WH-1000XM4sony wh 1000xm

Sony WH-1000XM4, който е един от успешните модели по отношение на много функции като качество на звука, качество на разговора, степен на шумопотискане, живот на батерията, също осигурява удобство с поддръжката на Bluetooth сдвояване с множество устройства. Моделът, който има функции като автоматично превключване в режим на околния шум, когато установи, че говорите и спиране на музиката със сензори, когато не носите слушалки, има лек и ергономичен дизайн, който не уморява ушите.

Jabra Elite 45ч Jabra Elite 45

Jabra Elite 45h е една от bluetooth слушалките над ухото, която отговаря на повечето функции, търсени от тези, които обичат да слушат музика. Освен това, със своето превъзходство в зареждането, той е сред най-идеалните модели Bluetooth слушалки за над ухото. Предлагайки живот на батерията от близо 10 часа с 15-минутно зареждане, този модел е идеален продукт за съотношение цена-качество с достъпната си цена в сравнение с неговото качество, стилен дизайн и различни цветови опции.

Adidas RPT-01adidas- rpt 01

Добавяйки своята водоустойчива и издръжлива структура към 40-часовия живот на батерията, Adidas RPT-01, който е една от мощните опции, също има дизайн, подходящ за използване по време на спорт. За разлика от много други слушалки за поставяне в ушите, можем да кажем, че това е идеална спортна слушалка, тъй като не изпада от ушите ви по време на тренировка, топли ви в студено време и не се изпотява в горещо време.

Apple AirPods Максapple airpods max

Apple AirPods Max, които привличат вниманието с отличната си поддръжка за различни аудио формати и издръжливия си дизайн, са сред идеалните опции за bluetooth слушалки над ушите. В допълнение, интеграцията на Apple устройство, високото качество на звука, персонализираните настройки, активното шумопотискане и режимът на прозрачност са сред факторите, които правят този модел изгоден.

JBL T500 BTjbl t500 bt

JBL T500 BT е сред най-предпочитаните bluetooth слушалки над ушите със своето тегло от 113 грама и стилен дизайн. Моделът, който има капацитет на батерията, който ви позволява да слушате музика в продължение на 1 час само с 5-минутно зареждане, има опции за черен, бял, тъмносин и розов цвят.

Подобни публикации

 1. Очила за смесена реалност на Apple са прибързани, според служители
 2. Имаше проблем при комуникацията със сървърите на Google, какво е решението?
 3. Най-добрите приложения за крачкомер – 2023 г
 4. Характеристика на Huawei P60 и Huawei Mate X3
 5. Нашите работни места са в опасност: тук идва Worker Robot Digit

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.