Най-добрите уеб съвети и хитрини в WhatsAppНие споделяме полезни съвети и трикове за потребителите на уеб приложението WhatsApp в този блог. Всеки уеб потребител WhatsApp трябва да знае триковете в статията.

WhatsApp е приложение, което може да бъде свалено и инсталирано само на смартфони, но е възможно да се използва и на компютър. Уеб услугата WhatsApp, разработена за потребители, които искат да изтеглят WhatsApp на компютър и използват WhatsApp на компютър, може да бъде изтеглена и инсталирана безплатно на Windows и MacOS компютрите. WhatsApp Web може да се използва като отделно приложение, тъй като е достъпно чрез всеки интернет браузър.

Как да използвате WhatsApp Web?Как да изтеглите и инсталирате WhatsApp на компютър?

QR кодът в приложението / уеб браузъра се прехвърля незабавно в десктоп / уеб приложение WhatsApp (с видеоклипове) по телефона веднага след като телефонът е прочетен. Изтеглянето на WhatsApp към компютъра също е много лесно за инсталиране. В този блог пост споделяме полезни съвети, трикове, трикове за WhatsApp Web потребители.

WhatsApp уеб съвети и хитрини

Дръжте разговорите си непрекъснати:

Уеб версията на WhatsApp взема данни от телефона. Всички входящи съобщения, снимки и видеоклипове, които сте изтеглили, се прехвърлят от телефона ви. Запазете данните си, прехвърлете данните от телефона си към компютъра бързо, с други думи, уверете се, че сте свързани към една и съща безжична мрежа и на двете устройства, за да работи WhatsApp Web бързо. Изберете Keep Log On, ако в бъдеще ще използвате WhatsApp Web на този компютър.

Изход от всички устройства наведнъж:

Можете да получите достъп до WhatsApp Web от произволен брой устройства, но все още можете да поддържате разговори от едно устройство. WhatsApp Web вече може да изключи достъпа до устройството, което не използвате. Отворете WhatsApp на телефона си и изберете WhatsApp Web, след което натиснете устройството, което искате да прекъснете. Можете също да излезете от всички устройства. WhatsApp ще уведоми вашия телефон всеки път, когато влезете в мрежата.

Спестете време с WhatsApp уеб клавишни комбинации:

С уеб приложението WhatsApp можете бързо да отворите нов чат, да заглушите разговора, да създадете нова група и др.

Ctrl + N: Стартиране на нов чат
Ctrl + Shift +]: Следващ чат
Ctrl + Shift + [: Предишен разговор
Ctrl + E: Архивирай Чат
Ctrl + Shift + M: изключване на звука
Ctrl + Backspace: Изтриване на чат
Ctrl + Shift + U: Маркиране на непрочетени
Ctrl + Shift + =: Увеличаване
Ctrl + 0: Zoom Reset
Ctrl + -: Намаляване
Ctrl + Shift + N: Нова настройка на групата
Ctrl + P: Отворете статуса на профила
Ctrl + Z: Отмяна
Ctrl + Shift + Z: Възстановяване
Ctrl + X: Изрязване
Ctrl + C: Копиране
Ctrl + V: Поставяне
Ctrl + A: Изберете Всички
Ctrl + F: Търсене
Alt + F4: Изход от приложението

Влезте в Емотиконите от клавиатурата:

Всичко, което трябва да направите, е достъп до емотиконите, който е задължителен за разговорите. Натиснете Shift + Tab на клавиатурата и натиснете Enter. Всички емотикони тук. Преки пътища, които можете да използвате, когато не намерите местоположението, когато се чувствате принудени да достигнете иконата за емотикони.
emotikoni, whatsapp

Не пропускайте известия:

WhatsApp Web ви уведомява за нови съобщения, но уведомлението се показва много бързо; Тя може да се пропуска. Добавките като Watoolkit ви позволяват да не пропускате никакви уведомления. Тъй като те показват визуализация на съобщенията, знакът за четене за четене не върви.

Изтегляне на снимки и видеоклипове

С WhatsApp уеб плъзнете и пуснете поддръжка, можете лесно да качвате файлове от вашия компютър на WhatsApp. Изтеглянето на снимки и видеоклипове от контактите ви в компютъра е толкова просто, колкото да ги инсталирате. Всичко, което трябва да направите, е; Кликнете върху стрелката в горния десен ъгъл на изображението, след което кликнете върху текста за изтегляне.

Сменете на тапета:

Можете да промените тапета за чат. Кликнете върху стрелката до снимката на профила си в горната част, за да влезете в настройките. Кликнете върху Чат Wallpaper и изберете един от цветовете в чата. Този избор няма да засегне приложението WhatsApp на вашия телефон.

Подобни публикации

  1. Потребителите на Android казват, че GIF файловете от iPhone са повредени
  2. YouTube с нова функция Супер чат
  3. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  4. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  5. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.