Не получавам известия на WhatsAppwhatsapp ne poluchavam izvestia

Известията за WhatsApp не идват (решение за iPhone iOS)

Известията за съобщения в WhatsApp не идват? Ето списък с методи, които могат да премахнат проблема, пред който са изправени някои потребители на iPhone!

Известията на WhatsApp, които не идват, е един от проблемите, пред които са изправени повечето потребители на смартфони. В тази публикация сме обяснили как да коригираме доста досадната грешка, която възниква в популярното приложение за съобщения.

Apple агресивно манипулира фоновите приложения, за да увеличи максимално живота на батерията на iPhone, доколкото е възможно. В резултат на това известията за приложения, инсталирани на смартфони, може да не идват. В този контекст потребителите могат да се сблъскат с проблеми като „ Няма звук за известяване на WhatsApp “.

Проблемът с уведомлението за WhatsApp, който не се показва, е голям проблем, пред който са изправени много потребители на iPhone. Периодичното отваряне на WhatsApp за проверка за нови съобщения не е идеално решение.

Как да коригирам, че известията на WhatsApp не идват?

 • Как да затворите принудително WhatsApp
 • Превключване между клетъчни данни и Wi-Fi
 • рестартирайте iPhone
 • Уверете се, че фоновото опресняване е включено
 • Проверка на настройките за уведомяване на WhatsApp
 • Преинсталиране на WhatsApp
 • нулирайте настройките на iPhone
 • нулиране на iPhone

Прочети Още: Apple обявява функция „Докоснете за плащане“, която превръща iPhone в POS устройства

1. Принудително затваряне на WhatsApp

Най-лесният начин да отстраните проблема, възникващ в популярното приложение за незабавни съобщения, е да затворите принудително приложението и да го отворите отново. За това трябва да отворите App Switcher и след това да прекарате пръст нагоре по картата WhatsApp. След това отворете отново приложението, за да видите дали то отстранява проблема с забавянето на известията.

2. Превключване между клетъчни данни и Wi-Fi

Възможно е входящите съобщения да са забавени поради проблем със самата ви интернет връзка. Така че, ако използвате мобилни данни, свържете се с Wi-Fi мрежа, за да видите дали проблемът е разрешен. Ако съобщенията пристигат със закъснение, въпреки че сте в Wi-Fi мрежа, опитайте обратното.

3. Рестартирайте iPhone

Ако проблемът с приложението за съобщения все още продължава, можете да опитате да рестартирате вашия iPhone. Рестартирането на iPhone помага за изчистване на паметта (паметта). Това може да е добра идея, ако не сте рестартирали устройството известно време.

4. Уверете се, че фоновото опресняване е включено

 • Посетете страницата с настройки.
 • Отворете общото меню.
 • Докоснете Фоново опресняване на приложението.
 • Проверете дали WhatsApp е активен.

Apple позволява на приложенията да се опресняват автоматично във фонов режим, така че приложенията да се опресняват и да се изпращат известия.

Технологичният гигант позволява на потребителите ръчно да изключват тази функция за приложения, инсталирани на техните устройства, тъй като много приложения могат да злоупотребят с тази функция или да причинят прекомерно изтощаване на батерията.

5. Проверка на настройките за уведомяване на WhatsApp

Възможно е случайно да сте променили настройките за уведомяване на приложението за съобщения. За да се уверите, че всички настройки за уведомяване са зададени правилно, отворете страницата с настройки чрез приложението за незабавни съобщения. След този процес се уверете, че опцията „Показване на известия“ е активна за съобщения и групови известия.

6. Инсталирайте отново WhatsApp

Ако горните методи не работят, деинсталирайте и инсталирайте отново приложението. Не забравяйте да направите резервно копие, тъй като деинсталирането на приложението за съобщения също ще изтрие вашите данни за чат. Процесът на архивиране може да отнеме известно време в зависимост от размера на вашата история на чат.

7. Нулирайте настройките на iPhone

Преинсталирането на WhatsApp ще реши проблема, но ако не се случи, следващото нещо, което трябва да опитате, е да нулирате настройките на iPhone. Това ще възстанови фабричните настройки на устройството ви, но няма да изтрие вашите данни.

Вашият iPhone може да се рестартира по време на процеса. Ако не стартира, не забравяйте да рестартирате, след като извършите нулирането. Този метод може да помогне за разрешаването на проблема с уведомленията за съобщения в WhatsApp, които пристигат със закъснение.

8. Нулирайте iPhone

Ако никоя от горните опции не работи за отстраняване на проблема с не идващите известия на WhatsApp , последното средство е да нулирате напълно iPhone.Като част от процеса цялото ви устройство ще бъде форматирано. Затова се уверете, че имате резервно копие на данните си и архивирате историята на чатовете си в WhatsApp в iCloud, преди да продължите.

Подобни публикации

 1. Характеристики, цена и дата на пускане на Google Pixel 8 Series
 2. Разкрито е приложението, което е подслушвало тайно телефона ви от година!
 3. Важна промяна от Apple 2023
 4. Функцията за търсене на TikTok идва на телефони като джаджа!
 5. Милиони телефони с Android със зловреден софтуер!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.