Netflix и приложението за запознанства Bumble си сътрудничатnetflix i bumble satrudnichestvo

Netflix и приложението за запознанства Bumble си сътрудничат: Как ще работи?

Осъществи се сътрудничество между Netflix и популярното приложение за запознанства Bumble. Какво ще се случи в резултат на партньорството? Всички подробности са тук! Беше заявено , че ще има сътрудничество между Netflix и нашумялото напоследък у нас приложение за запознанства Bumble. Според партньорството към Bumble ще бъде добавена тематична игра на Netflix и потребителите ще могат да намерят съвпадения въз основа на подобни телевизионни сериали и филмови вкусове.

Netflix, който има повече от 230 милиона абонати, направи стъпка, за да предприеме различна стъпка, за да допринесе за потребителското изживяване. Да видим как ще е сътрудничеството между Bumble и Netflix, който се ползва от голяма аудитория у нас.

Как ще си сътрудничат Netflix и Bumble?

Тематична игра на Netflix ще бъде добавена към Bumble, който е сключил споразумение с Netflix. Името на играта ще бъде „Netflix Nights In“. Според тази игра потребителите ще могат да намират съвпадения и да се свързват по-лесно според сериалите и филмите, които гледат. В същото време играта ще бъде разработена, за да се използва взаимно след сватовство.

Играта, която ще започне в понеделник, 30 януари и ще приключи на 13 март, ще бъде активирана за определен период от време и в определени държави. Списъкът, който не включва САЩ, Канада и Обединеното кралство. Потребителите в тези страни ще могат да започнат да играят играта от 30 януари.

Играта ще включва въпроси от много популярни сериали на Netflix като „ Squid Game “, „ Emily in Paris “, „ Elite “, „ Dark “ и „ La Casa de Papel “. Правилните отговори на въпросите ще бъдат показани, след като мачът бъде уловен. Потребителите няма да могат да видят на кои въпроси са отговорили правилно, докато не намерят съвпадение.

Подобни публикации

  1. YouTube Music заменя Google Podcasts
  2. Дали Microsoft излъга, когато представи Edge Copilot?
  3. Tiktok ще бъде ли забранен в Турция?
  4. Радикално решение от Twitch
  5. WhatsApp тества нова функция за актуализации на състоянието!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.