Как да коригирам проблема с мишката на GTA San Andreas?kak da korigiram problem s mishkata v gta san andreas

Как да коригирам проблема с мишката на GTA San Andreas?

Как да коригирам проблема с мишката на GTA San Andreas? Обяснихме методите за отстраняване на досадния проблем, който се появи в успешната игра с отворен свят. GTA San Andreas може да стане досаден поради проблема с мишката. Проблемът, с който се сблъскват някои играчи, сериозно засяга игровото изживяване. В тази статия сме изброили методи, които могат да помогнат за отстраняването на този проблем.

Grand Theft Auto: San Andreas, разработена от Rockstar North с игралния двигател RenderWare и публикувана от Rockstar Games, беше пусната през октомври 2004 г. Понякога може да възникнат някои проблеми в играта с отворен свят, където ставаме свидетели на историята на Карл Джонсън (CJ).

Проблемът с мишката е сред досадните проблеми, които могат да възникнат в играта, която успява да запази популярността си от години по целия свят. И така, какви са методите за решаване на този проблем?

Решения за проблем с мишката на GTA San Andreas

 • Стартирайте играта като администратор.
 • Добавете файла DINPUT8.DLL.
 • Стартирайте играта в режим на съвместимост.
 • Изтрийте и преинсталирайте играта.

По-горе са методите, които могат да ви помогнат да разрешите проблема, пред който сте изправени във видеоиграта с отворен свят. Можете да намерите подробности за методите в списъка по-долу.

Стартирайте играта като администратор

Първият метод, който можете да приложите, когато се сблъскате с проблема с мишката, е да стартирате играта като администратор. Това може да реши досадния проблем. За да приложите метода, първо щракнете с десния бутон върху иконата на играта.

Ако следвате въпросната стъпка, ще се отвори прозорец. Изберете „Изпълни като администратор“ от изскачащия прозорец. Това ще отвори нов прозорец. Трябва да потвърдите операцията от този прозорец.

Ако проблемът е решен, когато стартирате играта като администратор, щракнете с десния бутон върху иконата на играта и изберете Свойства, за да избегнете извършването на една и съща стъпка всеки път. Отидете в раздела „Съвместимост“ и след това проверете опцията „Изпълни тази програма като администратор“.

Накрая натиснете бутона „Приложи“. Когато направите това, всеки път, когато се опитате да отворите играта, тя ще работи като администратор. По този начин няма да се налага да се занимавате с щракване с десен бутон и „Изпълни като администратор“.

Добавете файл DINPUT8.DLL

Ако проблемът с мишката GTA San Andreas не се подобри, въпреки че сте се опитали да го стартирате като администратор, можете да опитате да изтеглите файла DINPUT8.DLL и да го добавите към главната директория на Grand Theft Auto: San Andreas, т.е. секцията, където се намира exe, който ви позволява да отворите играта. Изтеглете DLL файла от надежден уебсайт, за да избегнете среща с злонамерен софтуер.

Стартирайте играта в режим на съвместимост

 • Щракнете с десния бутон върху иконата на играта.
 • Влезте в менюто със свойства.
 • Вижте раздела Съвместимост.
 • Поставете отметка в опцията „Режим на съвместимост за стартиране на тази програма“.
 • Изберете една от по-старите версии на Windows.
 • Натиснете бутона „Приложи“.
 • Кликнете върху бутона „OK“.

Има друг метод, който можете да използвате, за да коригирате проблема с мишката във видеоиграта Grand Theft Auto: San Andreas. Можете да опитате да стартирате играта в режим на съвместимост, за да коригирате досадния проблем.

За да приложите въпросния метод, първо щракнете с десния бутон върху иконата на играта и след това щракнете върху менюто „Свойства“. Влезте в раздела „Съвместимост“. Поставете отметка в опцията „Режим на съвместимост за стартиране на тази програма“. Изберете една от по-старите версии на Windows и натиснете бутона „Приложи“. Накрая щракнете върху бутона „OK“.

Изтрийте и преинсталирайте играта

Ако нито един от горните методи не работи и проблемът продължава, можете да опитате да изтриете и преинсталирате играта. След като извършите преинсталацията, проверете дали проблемът е отстранен. В тази статия обяснихме методите за решение, които могат да помогнат за отстраняването на досадния проблем в Grand Theft Auto: San Andreas, която е сред най-добрите игри с отворен свят. Ако сте решили проблема с различен метод, можете да го споделите в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Достатъчно ли е 8 GB RAM за Mac?
 2. Новото приложение за споделяне на снимки на TikTok Notes
 3. Характеристики на часовник Smart Band 9 на Xiaomi
 4. Microsoft представи своите компютри, поддържани от изкуствен интелект
 5. Apple Watch ще може да измерва кръвното налягане!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.