Нов намек за живота на Марс!mars jivot

Нов анализ на изследователи от НАСА показва живота на Марс. Според изследванията на Червената планета може би някога е била открита вода. Ето подробностите!

Получена е нова следа, която предполага, че някога е имало живот на Марс. Нов образ, детайлизиран от изследователите, от космическия кораб, който продължава да се изследва като част от програмата за изследване на Марс на НАСА (Националната администрация по аеронавтика и космически изследвания), показва, че Червената планета е имала вода от дълго време.

Според анализ на изследователи от НАСА, водата може да е присъствала в кратера Jezero за продължителен период от време. Този дълъг период не трябва да се разглежда като няколко години, а като десетки хиляди или дори милиони години. Това показва, че Марс може да бъде относително по -подходящ за микроскопичен живот.

Прочети Още: Дата на издаване на Android 12 (AOSP)

Откриването на вода също разкрива, че на Марс може да има живот

Упоритостта помогна за много важни открития за Марс за кратък период от около две години. Според нов анализ на изследователи от НАСА някога е имало вода в кратера Jezero. Тази вода не е участвала в живота на планетата Марс през годината, за да продължи около десет хиляди или милиони години, превръщайки се в удобен носител.

Екипът, включен в изследването, също идентифицира важни соли от пробите, които може да са се образували при изтичане на вода от скалата. Солите може не само да са ограничили водите на Марс, но и да са запазили признаци на живот.jivot v mars

Беше посочено, че и двете взети досега проби идват от скала. Въпреки че учените имат много по -дълго време да изяснят мистерията на Марс, всички открития, направени досега в рамките на програмата, са изключително важни открития.

Решената изгубена рок мистерия

Упоритостта избра скала на Марс миналия месец и започна да пробива скалата, за да я пробва. Първоначално всичко беше наред, но когато екипът провери, те не откриха нищо в епруветката за проба. НАСА заяви, че скалата изглежда по -мека от очакваното, след като тази колекция проби се провали.

Упоритостта проби друга скала на 1 септември и изпрати изображенията на НАСА. За разлика от миналия път, в тръбата за проба имаше достатъчно материал, който трябваше да бъде.

Подобни публикации

  1. Microsoft веднъж се е опитала да продаде Bing на Apple!
  2. Discord срина ли се? Има проблеми с достъпа до Discord!
  3. Събитието Xiaomi 2023 приключи: Какво беше представено?
  4. Нова промяна в мобилното приложение на YouTube
  5. Threads се развива: Налични са много нови функции

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.