Издадена нова актуализация за Samsung Galaxy Watch 4samsung galaxy watch 4 aktualizatia

Новата софтуерна актуализация, пусната за Galaxy Watch 4 и Galaxy Watch 4 Classic, ще донесе забележителни нови функции на вашето устройство.

По време на Unpacked Part 2 на 20 октомври, Samsung говори за някои нови функции, които ще бъдат налични за Galaxy Watch 4 и Galaxy Watch 4 Classic . Новата актуализация на софтуера, издадена за Galaxy Watch 4 и Galaxy Watch 4 Classic, ще донесе тези функции на вашето устройство.

Издадена нова актуализация за Galaxy Watch 4 и Galaxy Watch 4 Classic

Първото от нововъведенията, въведени с новата актуализация, се откроява като усъвършенствано откриване на падане : Samsung за първи път обяви функцията за откриване на падане през 2020 г., но по това време тя работи само когато е активен режимът на упражнения. Сега ще можете да се възползвате от режима за откриване на падане навсякъде и по всяко време. По този начин, когато Galaxy Watch 4 открие падане, той ще изпрати помощно известие до вашите контакти за спешни случаи.

Прочети Още: Поддръжката на приложения за Android за Windows 11 бе издадена за бета

Друга иновация беше направена от страна на управлението на движението . Сега можете да правите повече с прости жестове с ръце: можете да движите ръката си нагоре и надолу два пъти, за да отговаряте на повиквания, или да обърнете китката си, за да отхвърлите входящо повикване или да изключите алармата.

С актуализацията вече е възможно да активирате конкретно приложение или функция с нов жест. Можете да отворите предварително определено приложение, списък с упражнения, лампа и да зададете ново напомняне, като направите просто движение „повдигане и изтегляне“ с китката си. Можете да получите достъп до любимото или най-често използваното приложение или функция, без да вдигате пръст или да натискате който и да е клавиш.

С актуализацията се предлагат четири нови опции за циферблат и можете незабавно да научите информацията, която искате да виждате най -често, като погледнете китката си. Ако просто искате да постигнете целите си за фитнес или просто да видите здравните си статистики, вече можете да персонализирате новия циферблат на часовника Info Brick, като добавите статистическите данни, които искате да виждате най-често, от сърдечен ритъм и стрес до статус на ежедневна активност.

И накрая, потребителите на Galaxy Watch 4 и Galaxy Watch 4 Classic ще могат да се възползват от 60-дневната безплатна пробна версия, достъпна в приложението Strava. Strava, която основно има приложение, ориентирано към упражнения, може да дойде на помощ на спортистите със своите разширени функции.

Подобни публикации

  1. Нова промяна в мобилното приложение на YouTube
  2. Threads се развива: Налични са много нови функции
  3. TikTok получи едно от най-големите наказания напоследък!
  4. Невероятна иновация от Google Translate
  5. Функцията за аудио и видео разговори идва в X!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.