Главният изпълнителен директор на Twitter Дорси: Хиперинфлация ще се случи в светаtwitter ceo

Обаждане за хиперинфлация от изпълнителния директор на Twitter. Какво има предвид Джак Дорси под хиперинфлация?

Главният изпълнителен директор на Twitter отправи призив към страните по света за хиперинфлацията. Дорси, съосновател на Twitter и Square, е силен защитник на биткойн.

Джак Дорси, съосновател на Twitter, каза, че нещата ще се влошат много, поради нарастващата инфлация в САЩ. „ Хиперинфлацията ще промени всичко “, туитира Дорси в петък вечер.

Прочети Още: Издадена нова актуализация за Samsung Galaxy Watch 4

Главният изпълнителен директор на Twitter призовава за хиперинфлация
Туитът идва с инфлацията на потребителските цени, която се доближава до 30-годишен връх в САЩ и нараства безпокойството, че проблемът може да е по-лош, отколкото политиците очакваха.

Председателят на Федералния резерв Джером Пауъл призна, че инфлационният натиск „вероятно ще продължи по -дълго от очакваното“, и каза, че следващата година може да влезе по -добре.

В допълнение към надзора на платформа за социални медии с 206 милиона активни потребители дневно, Дорси е силен защитник на биткойн. Той каза, че Square , платформата за обработка на банки и кредитни карти, която Дорси е съосновател, се опитва да копае криптовалути.

В отговор на потребителски коментари Дорси добави в петък, че е видял ескалирането на проблема с инфлацията в световен мащаб. „ Скоро ще има [инфлация] в САЩ и по света “, туитира той.

Призивът за по-бърза инфлация е важен от гледна точка на икономическите рискове, но използването от Дорси на думата хиперинфлация като условие за рязко покачване на цените, което може да опустоши валутите и да срине цели икономики, изглежда изненадващо.

Много инвеститори, включително милиардерът инвеститор Пол Тюдор Джоунс , призоваха за период на нарастваща инфлация в света. Джоунс каза, че притежава малко биткойн и го вижда като добра защита срещу инфлацията.

„ Очевидно има работно пространство за крипто и очевидно то печели надпреварата срещу златото в момента“ , каза Джоунс.

Но повечето големи инвеститори не стигнаха толкова далеч, че да призоват за хиперинфлация, както направи Дорси.

Номер 705742 Twitter Inc. Какво означава това за главния изпълнителен директор Джак Дорси? След почти цял ден на прогнозиране се предполага, че този туит може да е свързан с крипто и крипто портфейли.

Мистериозен туит от Джак Дорси
Главният изпълнителен директор на Twitter Дорси туитира този 6-цифрен номер онзи ден . Някои от неговите последователи се опитаха да отгатнат как това може да се отнася до цифровите валути.Много хора обаче смятат, че това число може да е номерът на блока.

Според Blockchain това е номерът на биткойн блок, добиван малко след туита . Нямаше ясно обяснение по въпроса, но няколко коментатори предположиха, че Дорси може да бъде неговата прогноза за това кога биткойн ще надмине най-високото си ниво за всички времена.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.