Нова актуализация за проблем с отключването на iPhone с Apple Watch!

Apple Watch

Поправена грешка при отключване на iPhone с Apple Watch след няколко дни. Apple пусна нова актуализация за отстраняване на проблема. Ето подробностите!

Някои от потребителите на iPhone 13 наскоро съобщиха, че са срещнали проблема с отключването на iPhone с Apple Watch . След обратна връзка от много потребители на iPhone, Apple започна да работи по проблема и накрая го реши.

Смяташе се, че проблемът с отключването на iPhone 13 с Apple Watch, който е много често срещан напоследък, е причинен от софтуерна грешка. Apple обяви, че проблемът е решен с последната актуализация на iOS 15 (iOS 15.0.1) . В бележките за актуализация беше посочено, че са отстранени много грешки, включително проблемът, че някои потребители не могат да отключат своите модели Apple Watch и iPhone 13.

Прочети Още: 40% Данък Върху Дохода ще се Прилага за Ютубърите и Програмистите

Как да отключите iPhone с Apple Watch?

Ако имате iPhone и Apple Watch, можете да активирате отключването на iPhone с Apple Watch, като следвате стъпките по -долу.

 • Отворете Настройки.
 • Докоснете Face ID & Passcode и въведете паролата си.
 • Отидете в секцията „Отключване с Apple Watch“ и изберете и активирайте вашия смарт часовник. Ако разпознаването на китката не е активирано на часовника ви, ще бъдете подканени да включите тази функция.

Когато тази настройка е активирана, вашият iPhone може да удостоверява и отключва устройството ви с вашия Apple Watch, ако са изпълнени следните условия.

 • Потребителят трябва да носи маска, която покрива лицето им.
 • iPhone и Apple Watch трябва да имат включени Wi-Fi и Bluetooth.
 • Apple Watch трябва да бъде отключен.
 • Apple Watch трябва да е на китката на потребителя.
 • Apple Watch трябва да има парола и да има включено разпознаване на китката.
 • Apple Watch и iPhone трябва да бъдат сдвоени.

За да отключат iPhone с Apple Watch, потребителите трябва да имат iPhone X или по -нов модел смартфон с Face ID. Въпросната функция може да се използва и за заключване на iPhone чрез опцията за заключване на iPhone.

Потребителите, които не можаха да отключат моделите си iPhone 13, обърнаха очи към Apple, когато възникне грешката, и дадоха много отзиви, за да отстранят проблема възможно най -скоро. Изглежда, че всеки потребител с един от моделите iPhone 13 вече може да отключи своя смартфон, като следва горните стъпки.

И така, какво мислите за функцията за отключване на iPhone с Apple Watch? Смятате ли, че функцията е полезна? Можете да споделите вашите виждания с нас в секцията за коментари.

Подобни публикации

 1. Приложенията за Android вече ще работят на всяко устройство
 2. Adidas представя безжични слушалки със светлинно зареждане
 3. Ревю на хартия за Huawei MatePad
 4. Характеристиките и цената на Samsung Galaxy Z Flip 4
 5. Xiaomi работи върху телефон с 200MP камера

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.