Нова актуализация за проблем с отключването на iPhone с Apple Watch!Apple Watch

Поправена грешка при отключване на iPhone с Apple Watch след няколко дни. Apple пусна нова актуализация за отстраняване на проблема. Ето подробностите!

Някои от потребителите на iPhone 13 наскоро съобщиха, че са срещнали проблема с отключването на iPhone с Apple Watch . След обратна връзка от много потребители на iPhone, Apple започна да работи по проблема и накрая го реши.

Смяташе се, че проблемът с отключването на iPhone 13 с Apple Watch, който е много често срещан напоследък, е причинен от софтуерна грешка. Apple обяви, че проблемът е решен с последната актуализация на iOS 15 (iOS 15.0.1) . В бележките за актуализация беше посочено, че са отстранени много грешки, включително проблемът, че някои потребители не могат да отключат своите модели Apple Watch и iPhone 13.

Прочети Още: 40% Данък Върху Дохода ще се Прилага за Ютубърите и Програмистите

Как да отключите iPhone с Apple Watch?

Ако имате iPhone и Apple Watch, можете да активирате отключването на iPhone с Apple Watch, като следвате стъпките по -долу.

 • Отворете Настройки.
 • Докоснете Face ID & Passcode и въведете паролата си.
 • Отидете в секцията „Отключване с Apple Watch“ и изберете и активирайте вашия смарт часовник. Ако разпознаването на китката не е активирано на часовника ви, ще бъдете подканени да включите тази функция.

Когато тази настройка е активирана, вашият iPhone може да удостоверява и отключва устройството ви с вашия Apple Watch, ако са изпълнени следните условия.

 • Потребителят трябва да носи маска, която покрива лицето им.
 • iPhone и Apple Watch трябва да имат включени Wi-Fi и Bluetooth.
 • Apple Watch трябва да бъде отключен.
 • Apple Watch трябва да е на китката на потребителя.
 • Apple Watch трябва да има парола и да има включено разпознаване на китката.
 • Apple Watch и iPhone трябва да бъдат сдвоени.

За да отключат iPhone с Apple Watch, потребителите трябва да имат iPhone X или по -нов модел смартфон с Face ID. Въпросната функция може да се използва и за заключване на iPhone чрез опцията за заключване на iPhone.

Потребителите, които не можаха да отключат моделите си iPhone 13, обърнаха очи към Apple, когато възникне грешката, и дадоха много отзиви, за да отстранят проблема възможно най -скоро. Изглежда, че всеки потребител с един от моделите iPhone 13 вече може да отключи своя смартфон, като следва горните стъпки.

И така, какво мислите за функцията за отключване на iPhone с Apple Watch? Смятате ли, че функцията е полезна? Можете да споделите вашите виждания с нас в секцията за коментари.

Подобни публикации

 1. Тест за издръжливост на iPhone 15 и iPhone 15 Plus
 2. Събитието Xiaomi 2023 приключи: Какво беше представено?
 3. Xiaomi 14 с повишена скорост на зареждане
 4. Цената на позлатената серия iPhone 15 Pro е достъпна!
 5. Infinix ще представи GT 10 Pro модел с Cyberpunk дизайн на GameX

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.