Разкрито име на версията на Android 15nova versia android 15

Разкрито име на версията на Android 15

Появи се името на версията на Android 15, върху която работи софтуерният гигант Google. И така, какво име ще има новата версия на Android? Ето подробностите! Името на версията на Android 15, която се очаква да дойде с много нововъведения, се появи. И така, какво ще бъде името на новата версия на Android, една от най-популярните мобилни операционни системи в света? Всички подробности по темата са тук.

Какво ще бъде името на версията на Android 15?

Софтуерният гигант Google кръщава версиите на операционната система Android със сладки имена. Ето защо досега са използвани много имена за версиите на Android, включително Marsmallow, Oreo, Pie, Tiramisu, KitKat и Ice Cream Sandwich.

След Android 14, наречен Uoside Down Cake, имаше важно развитие по отношение на новата версия. Докато много хора чакаха актуализацията на Android 14, името на версията на Android 15 излезе наяве.

Според информацията, предадена от Mishaal Rahman, новата версия с кодово име Android 15 V ще се казва Vanilla Ice Cream. Разбира се, имената, зададени за версии на Android, нямат значение. Важното е какво ще предложи актуализацията на мобилните устройства. Все още не е известно какви иновации ще донесе тази актуализация.

Какво мислите за Android 15, който се очаква с нетърпение от мнозина? Какви функции бихте искали да има новата версия? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Последната актуализация на Samsung причини проблеми
  2. Представена серия Motorola Edge
  3. Характеристики и цена на Xiaomi Redmi Pad Pro
  4. Характеристики и цена на Samsung Galaxy M15 5G
  5. Характеристики на Motorola Moto G64 5G

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.