Нови подробности за Nintendo Switch 2nintendo switch 2

Нови подробности за Nintendo Switch 2: Разкрито място за съхранение и размер на екрана!

В резултат на изпращането на комплекта за разработчици на Nintendo Switch 2 до разработчиците започнаха да излизат много подробности за устройството. Ето и първите подробности! Според новите слухове, циркулиращи в интернет, Nintendo Switch 2 ще се предлага със значително количество вътрешна памет и 8-инчов LCD екран.

Говорейки в последния си подкаст и давайки много информация за видеоигрите преди официалните съобщения в миналото, Nate the Hate коментира новата конзола на Nintendo и разкри нова информация.

Изглежда, че конзолата ще стартира в края на 2024 г., между септември и октомври, вероятно придружена от нова 3D игра Super Mario.

8-инчов LCD екран и 512 GB вътрешна памет

Nate the Hate също говори за някои от характеристиките на Nintendo Switch 2, като каза, че конзолата ще има 8-инчов LCD екран, което е голяма надстройка по размер в сравнение с 6,2-инчовия екран на стандартния модел Switch и сравнително по-голям екран в сравнение със 7-инчовия екран на OLED модела.

Що се отнася до паметта, той заяви, че ще има много значително количество вътрешна памет с максимален размер от 512 GB , което ще бъде голямо надграждане спрямо стандартния Switch и OLED модела, според вътрешна информация.

Nintendo Switch 2 все още не е официално обявен, но е вероятно да чуем повече за конзолата в близко бъдеще, тъй като комплектите за разработчици очевидно са били изпратени на множество разработчици. И така, какви са вашите очаквания от Nintendo Switch 2? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Amazon Prime обявява безплатни игри за декември
  2. Как да коригирам проблема с неработещия стартов панел на Epic Games?
  3. Специално проектиран за PS5 Pulse Elite и Pulse Explore
  4. Football Manager 2024 за мобилни устройства, пуснат чрез Netflix: Ето трейлъра!
  5. Nintendo Switch 2 може да се предлага с отделящи се двойни екрани!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.