Изкуственият интелект OpenAI идва в програмите на Officeopenai office microsoft

Изкуственият интелект OpenAI идва в програмите на Office 2023

Microsoft внедрява изкуствения интелект OpenAI, в който инвестира време, скоро в програмите на Office. Ето подробностите! Чрез включването на технологията за изкуствен интелект на OpenAI в своите приложения, Microsoft може да предостави на потребителите на Office начин да пишат текст за проекти.

С течение на времето AI става все по-разпространен в творческите пространства, с инструменти като Stable Diffusion, създаващи произведения на изкуството от прости команди. Изглежда, че Microsoft също обмисля използването на същата технология, за да помогне на своите клиенти да въвеждат думи на страница или презентация.

Според източник с пряко запознаване с плановете на Microsoft и говорещ с The Information, Microsoft иска да включи изкуствения интелект, създаден от OpenAI, в Word, Outlook, Powerpoint и други приложения.

Функции за попълване на текст, идващи с изкуствен интелект

Така потребителите ще могат да попълват документ с автоматично генериран текст въз основа на команда. Това може да включва и генериран от AI имейл за потребителя, в зависимост от това какво искат да предадат на получателя. Очакваше се, че Microsoft ще внесе своите технологии в своите продукти, след като инвестира 1 милиард долара в OpenAI през 2019 г., за да работи върху нови технологии за своите продукти.

Все пак Microsoft ще трябва да бъдат много внимателни по този въпрос. Ако Microsoft предлага AI инструменти за създаване на текст, които предоставят неточно или обидно съдържание, това може да откаже клиентите да използват тези инструменти в бъдеще. И така, какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  2. Asus Rog съюзник
  3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
  5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.