Представен е смарт часовник NoWatch без екранchasovnik bez ekran nowatch

Представен е смарт часовник NoWatch без екран 2023
Умният часовник NoWatch без екран беше представен на панаира CES 2023. Ето подробности за модела смарт часовник, в който сменяемите скъпоценни камъни са предпочитани!

По време на събитието CES 2023, проведено в Лас Вегас, САЩ, беше представен много интересен продукт, наречен NoWatch. Това, което прави NoWatch интересен е смарт часовникът без екран. Подробности за въпросното устройство има тук.

Смарт часовник NoWatch без функции на екрана и цена

NoWatch, който успя да се отличи от останалите модели смарт часовници поради липсата на екран, беше официално представен. Въпреки че устройството има дизайн на смарт часовник, то няма екран. Това ви предпазва от разсейване, докато учите или работите по проект.

Вътре в устройството има редица биосензори, включително електродермален сензор за активност, който може да открива данни като сърдечен ритъм, SpO2, стрес и телесна температура. Всъщност NoWatch е подобен на смарт часовника Fitbit Sense 2 по отношение на функциите.

Тъй като смарт часовникът няма екран, чрез приложението може да се следи статистическа информация за здравето. На екрана на устройството има сменяем скъпоценен камък. На етапа на закупуване можете да персонализирате тялото на устройството, неговата каишка и скъпоценни камъни.

NoWatch, часовник без екран, пусна доста интересен продукт със сменяеми скъпоценни камъни. В зависимост от избрания от вас скъпоценен камък артикулът има начална цена от £300.

Какво мислите за интересния модел смарт часовник, наречен NoWatch? Не забравяйте да споделите вашите мисли за продукта с нас в секцията за коментари по-долу. Можете също така да разгледате списъка с най -стилните смарт часовници.

Подобни публикации

  1. Автоматично проследяване на съня с WatchOS 11!
  2. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
  3. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
  4. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
  5. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.