Представена е пилотна технология Xiaomi за автономно шофиранеavtonomno shofirane xiaomi

Xiaomi представи Xiaomi Pilot Technology, която разработи за използване в своя електрически автомобил. Ето подробностите!

Китайският технологичен гигант Xiaomi напредва в стремежа си да произведе автономно електрическо превозно средство. Компанията направи значителна инвестиция в развитието на автомобилна марка Xiaomi от май 2021 г. Изпълнителният директор на Xiaomi Лей Джун вече обяви своята вътрешна технология за автономно шофиране , наречена Xiaomi Pilot Technology. Новата технология се разработва от екипа за научноизследователска и развойна дейност на компанията с 500 милиона долара финансиране.

Прочети Още: Hyundai инвестира 400 милиона долара в изкуствен интелект

Xiaomi Pilot Technology бележи крайъгълен камък в търсенето на компанията за Xiaomi EV. Технологията се лансира като технология за автономно шофиране от ново поколение. Xiaomi представи тази технология с ново видео.

Xiaomi се стреми да революционизира своя електрически автомобил

Xiaomi също така казва, че се стреми да бъде лидер в интелигентната EV индустрия до 2024 г. Компанията нае повече от 500 експерти, за да формира екипа за научноизследователска и развойна дейност, който движи нейните EV цели. Xiaomi също направи много стратегически инвестиции и придобивания в този процес. Изпълнителният директор на Xiaomi смята, че екипът е надхвърлил предишните очаквания и това е доказателство за качеството на наетия екип.

Xiaomi заяви, че продължава да добавя глобални възможности към своя екип за научноизследователска и развойна дейност, който се очаква да достигне 600 членове до края на годината. Компанията събра опит от експерти и компании в областта на изкуствения интелект. Xiaomi се надява да разработи напълно технологията, необходима за автономни електромобили, за рекордно кратко време, без участието на трети страни.

Xiaomi Pilot Technology ще има автоматично зареждане с роботизирана ръка, автономно камериерско паркиране, запазено място за паркиране и много други иновативни услуги.

Подобни публикации

  1. Redmi Buds 5 Pro Характеристики и цена с 38 часа живот на батерията
  2. Как да изтеглите телевизионни сериали и филми на Netflix?
  3. Функцията за сканиране на документи на Google Drive идва на iPhone!
  4. Google предложи милиарди долари на Epic Games, за да добави Fortnite към Play Store!
  5. Потвърждаването на имейл идва в WhatsApp!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.