Как да поправя рекламния блокер, който не работи в Opera?opera ne mi raboti reklamniya bloker

Как да поправя рекламния блокер, който не работи в Opera?

В това ръководство ще отговорим на въпроса: Рекламният блокер не работи в Opera, един от най-популярните интернет браузъри в света. Какво е решението? Ако рекламният блокер не работи в Opera, има различни методи, които могат да се приложат. И така, как да коригирате този проблем, който засяга изживяването при използване на уеб браузъра? В това ръководство ще отговорим на въпроса, зададен от много хора.

Браузърът, използван от милиони хора по света, е сред най-използваните интернет браузъри след Google Chrome. Браузърът, който има много функции, носи много функции като блокиране на реклами и VPN в сравнение с Google Chrome. Блокирането на реклами, което е едно от предимствата на браузъра Opera, понякога може да не работи. Ако рекламният блокер не се включва в Opera, инсталирана на вашия компютър, можете да следвате стъпките в нашето ръководство.

Блокирането на реклами на Opera не работи, какви са решенията?

  • Актуализирайте уеб браузъра.
  • Уверете се, че опцията „Блокиране на реклами и тракери“ е активна.
  • Изтрийте и инсталирайте отново уеб браузъра.
  • Използвайте друг блокер за реклами.

Изброихме методите, които могат да бъдат приложени за решаване на проблема с рекламния блокер, който не работи в Opera. Можете да разгледате подробностите за методите в списъка по-долу.

Актуализирайте уеб браузъра

Когато отворите браузъра си Opera, в горния ляв ъгъл; Кликнете върху раздела „Меню“ и намерете по-долу; Можете да проверите актуализациите на вашия браузър, като щракнете върху опцията „Актуализиране и възстановяване“.

Ако вашият браузър не е актуален, програмата за блокиране на реклами на Opera може да има проблеми с работата. Освен това трябва да се уверите, че бутонът Блокиране на реклами и тракери в горния десен ъгъл на вашия браузър е активен.

Уверете се, че опцията „Блокиране на реклами и тракери“ е активирана

Трябва да се уверите, че бутонът за блокиране на реклами и тракери в горния десен ъгъл на вашия браузър е активен. Ако тези бутони са активни, деактивирайте ги и ги активирайте отново и проблемът ще бъде решен.

Изтрийте и инсталирайте отново уеб браузъра

Възможните методи включват изтриване и повторно инсталиране на уеб браузъра. Можете лесно да изтриете уеб браузъра, инсталиран на вашия компютър, като използвате инструмент за деинсталиране. След изтриването инсталирайте отново въпросния браузър.

Използвайте различен рекламен блокер

Намира се в горния ляв ъгъл; Отворете добавките от секцията „Меню“. Деактивирайте приставката „Opera Ad Blocker“ и щракнете върху опцията „Изтегляне на още приставки“ отляво. Можете да активирате нов плъгин за блокиране на реклами във вашия браузър. Бихме искали да кажем, че има момент, на който трябва да обърнете внимание тук.

Независимо от браузъра, когато искате да инсталирате добавка, ви препоръчваме да обърнете внимание на разрешенията, изисквани от тази добавка, а също така е добра идея да проверите дали добавката е безопасна или не. Тъй като може да има злонамерен софтуер, който иска достъп до всички операции, извършвани във вашия браузър чрез добавки за браузър. В това съдържание сме изброили възможните решения, ако програмата за блокиране на реклами на Opera не се отвори. Ако сте отстранили въпросния проблем с различен метод, можете да го споделите в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
  2. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
  3. Как се прави скрийншот на лаптоп?
  4. Телеграм не изпраща смс код? Проблем и Решение в лесни стъпки
  5. Как да активирам електронен ваучер за храна? Е – Voucher

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.