Специално проектиран за PS5 Pulse Elite и Pulse Exploreps5 pulse elite explore

Специално проектиран за PS5: характеристики, цени и дата на издаване на Pulse Elite и Pulse Explore

Можете да намерите характеристиките на безжичните слушалки, наречени Pulse Elite и Pulse Explore, специално проектирани от Sony за PS5, в нашата статия. Ето подробностите! Японската технологична компания Sony създаде специални безжични слушалки за PS5, наречени Pulse Elite и Pulse Explore. Тези две слушалки, разработени от Sony, се открояват със своята функция за шумопотискане, базирана на изкуствен интелект.

Подготвихме ръководство за характеристиките, цените и датите на пускане на слушалките, които ще дадат на играчите на PS5 страхотно игрово изживяване. Ето подробностите за Pulse Elite и Pulse Explore, които създават вълнение в света на игрите!
Функции Pulse Elite и Pulse Explore.

Pulse Elite и Pulse Explore се състоят от активна звукоизолация, с други думи ANC технология. Проектирани с най-новите технологии, и двете слушалки показват висока производителност. Потребителите на PS5 изследват света на играта по-лесно със слушалки. Слушалките, които имат зашеметяващо качество на звука, могат да бъдат персонализирани според желанията на потребителите. В същото време той привлича вниманието на потребителите с превъзходните си ергономични характеристики.

Слушалките също имат функцията да изолират външни звуци. За целта при разработването на слушалките е използван изкуствен интелект. Безжичните слушалки, наречени Pulse Explore, имат общ живот на батерията от 5 часа. С калъфа, предоставен със слушалките, животът на батерията достига 10 часа. Дизайнът на Pulse Explore е много подобен на игрова конзола. Линиите и цветовете на дизайна на двете устройства са еднакви.

Прочети Още: Характеристики на Sony PS5, цена и дата на излизане!

Безжичните слушалки Pulse Elite могат да се използват до 30 часа. Има 2 часа живот на батерията след само 10 минути зареждане. Предлага се на потребителите със специален микрофон. Този микрофон може да се използва и в игри. Тези слушалки, които споменахме, предлагат 2 часа живот на батерията за 10 минути зареждане.

Цени и дата на пускане на Pulse Elite и Pulse Explore

  • Pulse Elite ще бъде пуснат на пазара на 21 февруари 2024 г. за $150.
  • Pulse Explore ще бъде пуснат на 6 декември на цена от $200.


Първо слушалки;
Ще бъде пуснат в Европа, САЩ, Япония и Канада. Няма точна информация за датата на излизане на Türkiye. Ако има някакво развитие по отношение на датата на пускане, ще ви информираме тук.

Подобни публикации

  1. Кога ще бъде пусната Assassin’s Creed Hexe?
  2. Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!
  3. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077
  4. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!
  5. Нови опции за абонамент идват в Ubisoft+!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.