Появиха се игри PlayStation Plus ноември 2021playstation plus noemvri 2021

Появиха се игри PlayStation Plus ноември 2021 г., които се очакват с нетърпение от много играчи по света. Ето всички подробности за списъка!

Появиха се игри за PlayStation Plus ноември 2021 г. И така, какви са продукциите, които ще се предлагат безплатно на абонатите на PlayStation Plus следващия месец? Всички подробности по темата са тук.

Списък с игри за PlayStation Plus ноември 2021 г

  • Първокласни проблеми (PS5/PS4)
  • Knockout City (PS5/PS4)
  • Kingdoms Of Amalur: Re-Reckoning (PS4)
  • The Walking Dead: Saints & Sinners (PS VR)

Прочети Още: PlayStation 5 достига интеграция на Apple Music

Базираният в Япония технологичен гигант Sony редовно предлага някои безплатни видеоигри на абонатите на PlayStation Plus всеки месец. Затова много играчи с нетърпение очакваха игрите, които ще се предлагат безплатно следващия месец.

Само няколко дни остават до ноември, се появиха безплатни игри за PlayStation Plus. Според  информацията, споделена от уебсайта на Dealabs , First Class Trouble, Knockout City, Kingdoms Of Amalur: Re-Reckoning и The Walking Dead: Saints & Sinners ще бъдат достъпни безплатно следващия месец.

Разработен от Velan Studios, Knockout City беше пуснат на 21 май 2021 г. Публикувана от Electronic Arts, продукцията има само мулти
плейър режим. Продукция, в която конкуренцията и забавлението са на преден план, тя привлича вниманието с качествената си графика и успешната механика на играта.

Видеоиграта, която има персонализиране на характера, успя да стане много популярна по целия свят за кратко време. Дотолкова, че играта беше играна от 2 милиона играчи през първата седмица от излизането й. PS4 версията на продукцията, която е високо оценена от играчите, има оценка на Metacritic от 80.

Kingdoms Of Amalur: Re-Reckoning, в жанра екшън ролева игра, излезе миналата година. Публикувана от THQ Nordic, видеоиграта се харесва на играчи, които обичат жанра RPG.

Ние се борим срещу зомбита в производството на темата за оцеляване VR играта The Walking Dead: Saints & Sinners. Играта за зомбита, разработена и публикувана от Skydance Interactive, направи своя дебют през 2020 г. Продукцията, която има екшън и хорър елементи, се хареса на много играчи.

Според изтекла информация First Class Trouble е сред продукциите, които ще се предлагат безплатно на абонатите на PlayStation .Plus следващия месец. Разработено от Invisible Walls, продукцията включва само онлайн режим.

Технологичният гигант Sony не направи никакви изявления относно получения списък. Поради тази причина има вероятност този списък да не е правилен.

Подобни публикации

  1. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077
  2. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!
  3. Нови опции за абонамент идват в Ubisoft+!
  4. Предлага се DualSense V2 с подобрен живот на батерията!
  5. Екосистемата на PlayStation продължава да расте!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.