Правомощията на основателя на срещата на Google Meet се увеличаватgoogle meet sreshta

Услугата за видеоконферентна връзка Google Meet, която има голяма популярност по целия свят, реши да повиши авторитета на основателите на срещи. Ето подробностите!

Ще бъде налична нова функция, която увеличава правомощията на основателя на срещата на Google Meet. Новата функция на популярната услуга за видеоконферентна връзка значително ще подобри потребителското изживяване. Хората, които започнаха срещата, ще могат да деактивират микрофоните и камерите на участниците благодарение на новата функция.

Какви са новите правомощия на основателя на Google Meet Meeting?

Базираният в САЩ софтуерен гигант продължава да работи по нови функции за своята услуга за видеоконферентна връзка, наречена Google Meet. Компанията се стреми да увеличи максимално потребителското изживяване чрез добавяне на нови функции към платформата.

Прочети Още: Известният милиардер обяви къде е основателят на биткойн

С новата функция, обявена от компанията, домакините на срещи ще могат да изключват камерите и микрофоните на участниците . Дори тези хора да искат да си включат камерите и микрофоните по време на срещата, няма да могат.

Тази функция, която ще дойде в услугата за видеоконференции, ще попречи на някои потребители да повлияят негативно на потока от срещи. Новата функция, която в момента е достъпна за всички потребители на Google Workspace, ще стане достъпна за всички потребители постепенно. Очаква се функцията да бъде достъпна за всички до 15 дни.

Функцията, която значително ще подобри потребителското изживяване, ще бъде достъпна на мобилни и уеб платформи. Устройството с Android трябва да има версия най-малко 6.0, а устройството с iOS трябва да има версия най-малко 12. Също така се уверете, че приложението Meet или Gmail има най-новата версия.

Google Meet получава функция за превод в реално време

Базираният в САЩ софтуерен гигант Google, популярната платформа за видеоконферентна връзка в реално време през последните седмици, започна да тества функцията за превод, обявена. Функцията за превод в реално време ще позволи на участниците във видеообаждането да общуват по-добре, като превеждат говорим език на субтитри на различен език.

Функцията в процеса на бета тестване предлага поддръжка на испански, френски, португалски и немски език при англоезични срещи. Очаква се функцията да поддържа много повече езици скоро. Функцията за превод в реално време ще бъде достъпна за всички потребители, ако процесът на бета тестване приключи без никакви проблеми.

Все още не е известно кога функцията за превод ще бъде достъпна за всички потребители. В изявление за функцията компанията каза: „Функцията за превод в реално време ще помогне на видеообажданията през Google Meet да бъдат по-глобални, приобщаващи и ефективни“.

Подобни публикации

  1. Най-търсената функция в Threads най-накрая пристигна!
  2. Как да затворя Whatsapp онлайн? – 2023 г
  3. Очакваните емотикони идват, клавиатурите стават цветни!
  4. WhatsApp идва функцията за междуплатформени съобщения!
  5. Reddit получава нова функция

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.