Предварителните поръчки започват за Apple Watch Series 7

Обявен от Apple със семейството на iPhone 13, Watch Series 7 скоро ще бъде наличен за предварителна поръчка в чужбина.

Обявен от Apple с фамилията iPhone 13, Watch Series 7 , който излиза от кутията с някои промени в дизайна, скоро ще бъде наличен за предварителна поръчка в чужбина. И така, на каква цена ще бъде наличен най -новият модел на компанията в категорията смарт часовници?

Apple Watch Series 7 Предлага се за предварителна поръчка

Според официалното изявление на Apple, Watch Series 7 ще бъде налична за предварителна поръчка на 08 октомври 2021 г. и ще бъде достъпна чрез физически и онлайн магазини от 15 октомври 2021 г. Все още не е ясно кога новият модел ще бъде наличен за продажба у нас.apple watch 7 data

Прочети Още: SSD дисковете не са толкова сигурни и издръжливи, колкото изглежда

Часовникът от серия 7, който надхвърли дизайна, който компанията прилага от модела Watch Series 4, се предлага за продажба в размери 41 мм и 45 мм вместо размери 40 мм и 44 мм , а благодарение на стесняващите се рамки, размерът на екрана се управлява да се разпространи в много по -широка област от другите модели.

Отличаващ се от предишните модели с общите си дизайнерски линии, Watch Series 7 има структура, която прилича на iPhone 12 серия с по -плавни преходи и хармонизира с iPhone 13. Watch Series 7, който успя напълно да се възползва от благословиите на новия дизайн и нарастващия екран, ще бъде на разположение за закупуване в над шестдесет страни от 15 октомври 2021 г.

Watch Series 7 е на цена 399 долара за 41 мм Wi-Fi , 429 долара за 45 мм Wi-Fi , 499 долара за 41 мм Wi-Fi + LTE и 529 долара за 45 мм Wi-Fi + LTE . С подкрепата на E-SIM, която започна да се разпространява у нас, пристигането на модела LTE  може да бъде сред възможните варианти.

От друга страна, също като датата на излизане, няма официално изявление за цените у нас. От друга страна, очакваме най -ниският вариант на новия модел да има начална цена над 800 ЛВ. Ще ви държим в течение, тъй като има развитие по темата.

Подобни публикации

  1. Ще продължи ли да се купува Apple Watch 3, когато навлезем в 2022 г.?
  2. Apple Watch 7 ще се предлага за предварителна поръчка в България
  3. Слушалките Oculus са деактивирани при срив във Facebook
  4. Ray Tracing идва на мобилни игри с Exynos 2200
  5. Разкрита дата и цена на продажба на Apple AR слушалки

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.