Предварителните поръчки започват за Apple Watch Series 7Обявен от Apple със семейството на iPhone 13, Watch Series 7 скоро ще бъде наличен за предварителна поръчка в чужбина.

Обявен от Apple с фамилията iPhone 13, Watch Series 7 , който излиза от кутията с някои промени в дизайна, скоро ще бъде наличен за предварителна поръчка в чужбина. И така, на каква цена ще бъде наличен най -новият модел на компанията в категорията смарт часовници?

Apple Watch Series 7 Предлага се за предварителна поръчка

Според официалното изявление на Apple, Watch Series 7 ще бъде налична за предварителна поръчка на 08 октомври 2021 г. и ще бъде достъпна чрез физически и онлайн магазини от 15 октомври 2021 г. Все още не е ясно кога новият модел ще бъде наличен за продажба у нас.apple watch 7 data

Прочети Още: SSD дисковете не са толкова сигурни и издръжливи, колкото изглежда

Часовникът от серия 7, който надхвърли дизайна, който компанията прилага от модела Watch Series 4, се предлага за продажба в размери 41 мм и 45 мм вместо размери 40 мм и 44 мм , а благодарение на стесняващите се рамки, размерът на екрана се управлява да се разпространи в много по -широка област от другите модели.

Отличаващ се от предишните модели с общите си дизайнерски линии, Watch Series 7 има структура, която прилича на iPhone 12 серия с по -плавни преходи и хармонизира с iPhone 13. Watch Series 7, който успя напълно да се възползва от благословиите на новия дизайн и нарастващия екран, ще бъде на разположение за закупуване в над шестдесет страни от 15 октомври 2021 г.

Watch Series 7 е на цена 399 долара за 41 мм Wi-Fi , 429 долара за 45 мм Wi-Fi , 499 долара за 41 мм Wi-Fi + LTE и 529 долара за 45 мм Wi-Fi + LTE . С подкрепата на E-SIM, която започна да се разпространява у нас, пристигането на модела LTE  може да бъде сред възможните варианти.

От друга страна, също като датата на излизане, няма официално изявление за цените у нас. От друга страна, очакваме най -ниският вариант на новия модел да има начална цена над 800 ЛВ. Ще ви държим в течение, тъй като има развитие по темата.

Подобни публикации

  1. LG представя нови високоговорители с тънка хартия
  2. Какво трябва да вземете предвид при закупуване на RAM?
  3. Какво е дънна платка, какво прави дънната платка?
  4. MacBook Pro с процесор M2 не е устойчив на топлина
  5. Sony работи върху 100MP сензор за смартфони от средния сегмент

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.