Преглед на Huawei Watch Fit Eleganthuawei watch fit elegant pregled

В нашата статия за Huawei Watch Fit Elegant Review ще разгледаме по-отблизо характеристиките, иновациите, цената и всички любопитни подробности за новия модел.

Huawei излезе с Watch Fit Elegant, предназначен за потребители, които търсят интелигентна гривна с по-добра структура на материала и по-голям екран. В нашата статия за Huawei Watch Fit Elegant Review ще разгледаме по-отблизо характеристиките, иновациите, цената и всички любопитни подробности за новия модел.

Прочети Още: Май теленор

Коментар на редактора:

Премиум дизайн на достъпна цена

Watch Fit Elegant, който се намира в средата на класическите гривни и интелигентни часовници със своя 1,64-инчов екран, може да бъде дефиниран като персонализирана версия на модела Watch Fit, представен през последните месеци. Повечето промени в новия модел се фокусират върху материалната структура на устройството.

За разлика от модела Watch Fit, новият модел излиза от кутията с лента от флуороеластомер и рамка от неръждаема стомана; има много по-категорична структура по отношение на усещането за материал, гъвкавост и издръжливост.

Разбира се, Watch Fit Elegant предлага не само първокласен дизайн, но включва и първокласни функции.

По отношение на мониторинга на здравето, сърдечният ритъм, нивото на кислород и състоянието на стрес се наблюдават всяка минута от деня и сте информирани, когато нещо се обърка. По отношение на упражненията, той предлага не само деветдесет и шест различни режима на тренировка, но дванадесет различни фитнес курса и тринадесет различни писти за бягане.

Освен това можете да имате всички тези функции, без да жертвате живота на батерията до десет дни. Така че, ако мислите скоро да закупите нов интелигентен часовник или нова интелигентна гривна, Watch Fit Elegant може да е точно моделът, който търсите.

Huawei Watch Fit Elegant Review

Watch Fit Elegant, представен от Huawei наскоро, излиза от кутията с дисплей FullView AMOLED с разделителна способност 1,66 инча 456 x 280 пиксела. Този екран осигурява плътност на пикселите от 326 ppi с високи стойности на разделителна способност, което ви позволява да получавате много остри изображения.

В допълнение към над сто и тридесет циферблата, налични в магазина на Watch Face, можете да докоснете Watch Fit Elegant към телефона си (One Hop) и да персонализирате циферблата си, като изберете която и да е снимка от телефона си. Разбира се, за да се възползвате от тази функция, трябва да използвате смартфон с поддръжка на NFC.

Watch Fit Elegant, персонализиран вариант на модела Watch Fit, се предлага с каишка от флуороеластомер за разлика от предишния модел. Тази лента, която има гладка повърхност, предлага по-добро изживяване и показва много по-добра издръжливост. В допълнение, рамката от полимерни влакна също е заменена от рамката от неръждаема стомана. Освен това, в резултат на цялата тази материална промяна, вие получавате интелигентна гривна, която тежи само 27 грама.

Ако трябва да се отпуснете в офиса или у дома, можете да получите подкрепа от 12 различни триминутни фитнес курса. Има и 44 различни анимации, които показват как трябва да се правят движенията, за да направите упражненията си по-забавни и професионални. Можете също така да изберете една от 13 различни писти за бягане, от начинаещи до напреднали, и да следвате предоставените ви ръководства, за да постигнете оптимален ефект.

Ако смятате, че функциите Watch Fit Elegant за вашите упражнения са ограничени до тях, нека споменем също, че има общо 96 различни режима на упражнения, 11 от които са професионални и 85 са персонализирани.

Гледайте Fit Elegant; Той незабавно следи вашата поза, интензивността и продължителността на вашата поза, автоматично разпознавайки шест различни упражнения и инициирайки настройки за упражнения. Нека ви напомним, че моделът, поддържан от GPS и GLONASS, предлага проследяване на упражненията на картата за запис и споделяне.

Гледайте Fit Elegant, който може да наблюдава сърдечния ви ритъм всяка минута от деня с технологията TruSeen 4.0, предупреждава ви, когато сърдечният ви ритъм падне под или се издигне над безопасното ниво. С технологията TruSleep 2.0 моделът, който автоматично започва да следва процеса от момента, в който заспите, може да идентифицира шест различни проблема със съня с научно проследяване на съня и може да предложи съответно професионални препоръки. huawei watch fit elegant 4
SpO2 Sensor, който наскоро видяхме при носещите продукти, работи във фонов режим всяка минута от деня и следи нивото на кислорода ви. SpO2 означава концентрацията на кислород в кръвта в кръвта ви. Тази технология е особено подходяща за спортисти и хора с различни заболявания. Стойности между 100 и 90 се считат за нормални, докато стойности от 80 и по-долу се считат за нужда от медицински консултант.

Друго проследяване на здравето е насочено директно към стреса. Гледайте Fit Elegant, който следи нивото на стреса ви с технологията TruRelax, ви помага при упражнения за облекчаване на стреса, които ви позволяват да се отпуснете в интензивни стресови ситуации. Има и проследяване на менструалния цикъл при жените.

Watch Fit Elegant е не само инструмент за проследяване на здравето и упражненията, но и по-лесен начин за взаимодействие с вашия смартфон. С Watch Fit Elegant можете да преглеждате входящи обаждания и съобщения, да преглеждате прогнозата за времето, да контролирате музиката си и да правите снимки дистанционно с камерата на телефона си.

И накрая, Watch Fit Elegant предлага живот до десет дни със своята 180 mAh батерия. Освен това, когато зареждането свърши, можете да напълните от нула до сто с магнитното зарядно устройство за едва шестдесет и пет минути. При спешни случаи можете да го използвате през целия ден с петминутно зареждане.

Какви са характеристиките на Huawei Watch Fit Elegant?

 • Размер на екрана: 1.64 инча
 • Разделителна способност на екрана: 456 x 280 пиксела
 • Екранна технология: AMOLED
 • Вътрешно хранилище: 4 GB
 • Капацитет на батерията: 180 mAh
 • Време за използване: До 10 дни
 • Време за зареждане: 65 минути
 • Метод на зареждане: магнитен
 • Режими на упражнения: Да (11 професионални, 85 персонализирани)
 • Проследяване на заспиването: Да (TrueSleep 2.0)
 • Сензор за сърдечен ритъм: Да (TruSeen 4.0)
 • Проследяване на стреса: Да (TruRelax)
 • Проследяване на SpO2: Да
 • Проследяване на менструалния цикъл: Да
 • Водоустойчивост: 5 ATM
 • GPS: Да
 • Връзка: Bluetooth 5.0
 • Тегло: 27 гр (без каишка)
Кой апелира към Huawei Watch Fit Elegant?

Huawei Watch Fit Elegant е универсален продукт, който привлича едновременно повече от една аудитория, с функциите, които предлага.

1- За спортисти

Watch Fit Elegant предлага 96 различни режима на упражнения, 11 професионални и 85 персонализирани; Той включва всички функции, които асистентът за упражнения трябва да притежава, с проследяване на сърдечната честота и проследяване на кислорода в кръвта. Моделът, който поддържа тези функции със своите фитнес курсове и писти за бягане, има структура, подходяща за водни упражнения със своите 5 ATM водоустойчивост.

2- За тези, които искат проследяване на здравето

Казахме, че Watch Fit Elegant следи сърдечната честота, нивата на кислород в кръвта и нивата на стрес всяка минута от деня. Освен това, той ви предупреждава в случай на моментален дисбаланс в тези данни и предоставя обратна информация какво да правите. В допълнение, интелигентната гривна, която проследява качеството на съня и проблемите със съня с научни алгоритми за проследяване на съня, предлага и проследяване на менструалния цикъл за жени.

Забележка: Този продукт не е медицинско изделие и не е предназначен за диагностика, лечение, излекуване или предотвратяване на някакво заболяване. В случай на възможни проблеми се свържете с най-близкото здравно заведение.

3- За тези, които искат да се измъкнат от своите смартфони

Не е нужно да включвате смартфона си всеки път, за да видите входящи известия или обаждания! 1,64-инчовият AMOLED екран не само ви показва входящи известия и обаждания, но също така предоставя допълнителни функции като промяна на музиката и проследяване на времето.

4- За тези, които търсят стилен аксесоар

Носимите продукти не само имат многофункционални функции, но и действат като аксесоар. Watch Fit Elegant е интелигентна гривна, която може да се побере в почти всяка комбинация със своята първокласна материална структура, стилен дизайн и персонализируеми циферблати.
Huawei Watch Fit Elegant цена и дата на пускане

Huawei Watch Fit излиза от кутията с две различни цветови опции, черно и бяло, и предлага препоръчителна цена на дребно от 200 LV. Освен това можете да получите Huawei Wireless Tripod Selfie Stick на стойност 38 LV за покупки, направени от Huawei Store само за 0.20 St.
Резултат

Ако търсите интелигентна гривна с голям екран и първокласна материална структура, която не само следи здравето ви по всяко време, но и прави упражненията много по-прости и забавни, Huawei Watch Fit Elegant може да е моделът, който търсите за.

Подобни публикации

 1. Honor Magic 6 Pro ще се предлага с поддръжка за бързо зареждане
 2. Плановете на Apple за изкуствен интелект в серията iPhone 16
 3. Нови подробности за екрана на Samsung Galaxy S24 Ultra: Супер тънка рамка!
 4. Нов детайл на дизайна нови изображения на Samsung Galaxy A55
 5. Характеристики и цена на Samsung Galaxy SmartTag 2

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.